Helemaal perfect

Zoals ik al aangaf, prima

Snelle en nette levering. Een rok was helaas te groot en dat was binnen de kortste tijd omgeruild en bedrag weer retour.

Altijd snelle levering van mijn bestellingen en retouren worden keurig en snel afgehandeld.

Snelle service, duidelijke foto’s

Duidelijke site mooi ingepakt

Prachtige merken en goede duidelijke foto’s op de site. De kleding wordt netjes verpakt en in een stevige doos geleverd.

Altijd top!!

Orangebag heeft ruim assortiment met mooie merken en levert snel

Orangeback heeft een omvangrijk assortiment met aansprekende, goede merken. De producten zijn al een paar dagen na bestelling in huis en worden goed verzorgd afgeleverd door een betrouwbare koeriersdienst. (DHL?)

Prima. Snelle levering met persoonlijke touch

Prima. Snelle levering met persoonlijke touch. Wel is er vaak haar een review gevraagd..

Goede en snelle levering ook retouren goed geregeld

Mooie merken, niet altijd even netjes aangeleverd

Orangebag heeft mooie merken en levert best snel. Wat mij wel opvalt is dat de kleding soms kreukelig wordt geleverd en soms zelfs gedragen lijkt. Ik begrijp dat het heel lastig voor een webshop maar toch, dit kan verbeterd worden.

Triest

Van duizenden stukken welgeteld 7 in maat 44 ... Waar leven jullie?!

Snelle levering, ruime collectie

Ik vindt Orangebag een net bedrijf. Snelle levering, gratis verzending en ruime collectie.. Ervaar het altijd als zeer prettig

Helemaal top

Snelle levering, leuke verpakking. Gewoon top

Laatste aankoop was echt n Miskoop!

Ik heb een blouse aangeschaft en niet meteen alles nagekeken of er iets aan haperde! Bij de lagevoorsluiting was t aan beide kanten ingescheurd! Helaas kwam orange bag met een wel zeer slechte oplossing! Voor Max € 4,00 kon ik met btw rekening t laten maken bij de naaister!! Nou hier was ik t echt helemaal niet mee eens!!!

Op zich prima

Heb 1 keer iets besteld met mijn eigen e-mailadres en ben geblokt omdat ik alles had teruggestuurd. Toen besteld via het mailadres van mijn man en dat gaat goed. Gemaild en gevraagd of mijn adres weer bruikbaar kan zijn. De ene medewerker zegt ja en de andere weer nee. Dus als ik elders kan bestellen doe ik dat

Tevreden

Snelle levering, altijd verzorgd en netjes ingepakt. Goede service bij retourneren

Goede service.

Mooie merkkleding snelle levering

Vanuit je bureau stoel, in de pc hoofdstraat winkelen!

Leuk , breed aanbod van mode ! In één site informatie over kleur, en vorm van de nieuwe trends! En ook schoenen, tassen en sieraden, top, en steeds weer leuk om even te kijken! Maar jammer dat alles op dezelfde saaie manier wordt getoond, alles lijkt zo opelkaar...

Fijne foto’s, snelle levering

Aanrader!

Goede service maar pasvorm is lastig te beoordelen

Goede klantenservice: snelle verzending en verwerking van retour. Pasvorm van producten is lastig te beoordelen aan de hand van de foto’s en omschrijving en heb hierdoor veel moeten retourneren. Betere omschrijving van maten/foto’s zou fijn zijn!

Gewoon goed

Leuke collectie, snel verzonden, zorgvuldig verpakt, goede service

Zeer gevarieerde collectie en snelle bezorging

Fantastische collectie, zeer gevarieerd en up to date. Bezorging binnen twee dagen. Zorgvuldig verpakt. Producten zien er precies zo uit als op de site, zodat retourneren zelden nodig is.

Fijne webwinkel

Mooie merken, snelle en persoonlijke levering.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht