Veel mooi aanbod en prima service!

Al jaren klant, veel en gevarieerd aanbod met ook vaak veel moois in de sale voor fijne prijzen

Super service

Snel en goede service mooie producten

Mooie kleren, slechte retour service

Jammer dat retour betaald moet worden, hierdoor bestel ik liever elders

Betrouwbaar en mooie merken.

Zeer tevreden, veel keus, prima service

Goede service, veel keus, mooie merken

Fijne website, mooie merken, goede service, Top! Dank je wel!

Snelle & goede service en mooie kleding, een aanrader!

Prima webwinkel.

Goede service, leveringen zoals aangegeven. Kwaliteit van de kleding goed

Uitstekend en snel geleverd

Online winkel met voldoende keuze. Snelle levering van de bestelde artikelen met een kaart inclusief hand geschreven boodschap. Ik kom zeker terug!

Super service

Snelle levering. Mooie merken. Service ook top.

Snelle levering en top service!

Snelle levering en (helaas een) snelle retour afhandeling

Prima webwinkel met mooie merken. De bestellingen ontvang je snel en netjes en de retour afhandeling is ook prima voor elkaar.

Perfect! Altijd op tijd geleverd. Makkelijk om te ruilen met het tegoedbon systeem

Mooie collecties, goede service en heel fijne omruilen systeem dankzij het tegoedbon

Erg leuk verzorgd!

Het was zeer leuk om de doos open te maken. Erg leuk verzorgd, persoonlijk.

Altijd mooie kleiding!

Heerlijk vind ik het om rond te struinen op de website van OrangeBag. Goed opgezette website. Ik heb maar een kleine 'maar' (of 'tip' zoals ze het op de school van mijn kinderen noemen): Als ik een stapel kleding koop om te passen en bij mijn kledingkast te houden etc. En ik stuur een paar spullen terug, dat ik daar dan voor moet betalen. 't Voelt als een 'bestraffing', terwijl ik ook best veel kleding heb gekocht. Bij gratis retourneren zou ik vaker 'even' bestellen. Maar verder: ga zo door! Met groeten, Ilja

heel tevreden

Snelle verzending en snelle afwikkeling bij eventuele retourzending.

Mooi collectie, snel geleverd

Ik shop graag bij OrangeBag.nl. Mooie merken en een grote collectie. De bestellingen worden snel geleverd en zijn netjes verpakt.

Geweldige online winkel!!!

Hele fijne overzichtelijke webshop, je kunt zien hoe de kleding staat omdat de modellen het aan hebben, goede uitleg erbij bv. van welk materiaal het gemaakt is, lengte enz. Snelle verzending, spaarsysteem.

Mooie spullen, maar kosten retour verbeterbaar

Mooie merken . Ik probeer zo verantwoord mogelijk te bestellen, maar als ik toch wat terug moet sturen en wel voor 150 euro heb gekocht , vind ik het zuur als er ook nog terugzendkosten in rekening worden gebracht.

Fijne webshop

Hele fijne webshop. Mooie artikelen, goede foto's, snelle levering. Als ik één minpuntje mag noemen dan is dat dat de bonuspunten maar beperkt houdbaar zijn. Als je binnen zes maanden niks neemt ben je je gespaarde potje kwijt. Héél jammer want ik had toch 25.- gespaard.

Mooie kwaliteitsproducten en goede service

snelle levering van mooie collectie in superpakket

Heb bij orange bag diverse zaken besteld: o.a. een jas en leren slippers. De merken die in hun collectie-aanbod een plek krijgen zijn divers. Voor ieder is er wel wat passends te vinden. Verder snelle reactie op een incidentele vraag en een toplevering. Erg blij met het totaaltraject van bestelling tot levering.

Prima geregeld!

Snelle service!

Goede services en klantvriendelijkheid

Fijne webshop met een groot assortiment. Snelle levering en goede service

Redelijk

Mooie kleding, jammer dat er kosten betaald moeten worden voor een retourzending.

Snelle levering en als kadootje verpakt

Mooie collectie, wordt snel geleverd en mooi verpakt komt het pakketje binnen.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht