Mooie selectie kleren

OrangeBag heeft een mooie selectie kleren. De maatomschrijving zou iets beter kunnen, de jurk die ik kocht viel voor mij veel ruimer.

goede collectie

De website kan wat sneller.

Geweldige site met goede foto's en details van de kleding.

De site is overzichtelijk, je vind makkelijk iets waar je naar op zoek bent. De verzending is snel en als je iets terug wil sturen is dat eenvoudig. De kaartjes met teksten "veel plezier met je leuke rok/jurk/blouse, etc", mag van wij achterwege blijven:), die voelen onecht.

Verzorging op tijd en netjes verpakt. Groot aanbod. Ik vind het de fijnste site als je dan toch online wil shoppen.

Heel tevreden klant

Ik bestel al jaren bij orange bag. De producten zijn van zeer goede kwaliteit. Service is super. Alleen jammer dat je zelf Moet betalen als je retour wilt sturen en geld terug wilt. Dat zou klantvriendelijker mogen.

Hele fijne site, mooie collecties, snelle verzending en goede service

In één woord: GOED

Al diverse keren besteld bij Orangebag.nl en iedere keer weer als zeer prettig ervaren@

Altijd goed, nooit problemen met retour oid

Prima online kopen bij Orange Bag. Ik heb een keer iets moeten retour sturen, geld is direct terug gestort. Ze hebben prachtige merken en ik ben altijd tevreden met de aankoop. Foto's van de kleding is dus goed weergegeven.

Goede service.

Vriendelijke behulpzame mensen aan de telefoon gehad. Leuke verpakking. Veel natuurlijke stoffen. Vind ik heel belangrijk.

Ik vind orangebag top!!

Altijd snelle levering en het omruilen vind ik ook heel handig.

Ok

Wat ik jammer vond is dat ik voor mij een duur jasje had besteld welke verkreukeld uitende doos kwam. Dat heeft niet geholpen. Uiteindelijk teruggestuurd. Kaartje verpakking en persoonlijke boodschap helemaal goed maar kleding moet er wel top uitzien.

Snel, super service, mooie collectie!

De dag na bestelling in huis, super mooi verpakt met een aardig kaartje erbij. Retourzending eenvoudig te doen en snel afgehandeld. Ik ben super blij met mijn aankopen!

Snel, netjes en goed

Snelle levering. Goede producten. Leuk verpakt.

Sommige dingen slecht andere goed

Ik vind het jammer dat je binnen een week moet retourneren dat is te kort,de collectie is wel mooi

Met zorg verpakt en snelle bezorging

Prachtige site met veel mooie merken, goede omschrijvingen en foto’s van de items. De bestellingen zijn altijd met zorg verpakt en snel bezorgd.

Nog steeds fantastisch!

In 1 woord GEWELDIG!

Gewoon goed geregeld.

Website overzichtelijk, goed assortiment. Snelle verzending.

Altijd snelle en correcte levering

Mooie collectie, heel veel keuze.

Tot nu alle wensen vervuld!

Een paar maal vond ik hetgeen ik elders niet kon krijgen bij OrangeBag. Snelle levering en persoonlijke, vriendelijke noot er bij!

altijd goed verzorgd en op tijd

Uitstekende service snel bezorgd

Goede service snel in huis en als maat niet ok is, wordt dit goed geregeld

Keurig verzorgd

Snelle verzending, product goed omschreven en mooi ingepakt

Behoord tot de beste online shops

Snel versturen Snel retourverwerking Leuke collectie Altijd vriendelijk en klantgericht

Goede service en snel

Prima, met ruilen ging het ook netjes, snel en goed.

Mooie kleding.

De kleding is mooi, maar past niet altijd en dan is het fijn dat het gebruikte geld dan weer kunt gebruiken voor een ander kledingstuk als je retourneert.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht