Een hele snelle klantenservice die uitdagingen uitstekend oplost!

Ondanks problemen, veroorzaakt door DHL, alles heel snel en goed opgelost. Ook blij met de artikelen!

teleurstellende service na kleding die heel snel kapot was.

Rok bleek kapot toen ik hem paste. Ik kon hem zelf wegbrengen maar kosten worden maar tot 5 euro vergoed terwijl deze kosten tien euro waren.

Orangebag moer het niet van zijn klantenservice hebben.

Ik zal zeker niets meer bij Orangebag kopen!

Zeer goede service en snel

Ik had hier voor het eerst spijkerbroeken besteld(normaal koop ik deze altijd in de winkel). Helaas was de maat toch iets te groot en de andere viel tegen. Dus gelijk teruggestuurd. Een maat kleiner besteld en nog een ander broek gekocht. Ik weet nu de perfecte maat van merk closed voor mij en voortaan koop ik bij jullie ook de broeken. Zo vlug dat ik deze broeken ontvang en de zeer goede service . Top bedrijf

Mijn favoriete webwinkel

Deze webwinkel heeft alles super goed geregeld. Bestellingen worden altijd super snel en netjes verzonden met een leuk geschreven berichtje erbij. En als je een retour hebt of iets wilt omruilen gaat dat zonder problemen en snel.

Snelle nette service

Snel en netjes verzorgd, ook mooi ingepakt met persoonlijke boodschap.

Mooi verpakt en leuk assortiment

Tweede bestelling bij orangebag, en ik blijf de service en het aanbod super vinden! Ga zo door!

Mooie, uitgebreide collectie

Orangebag heeft een mooie, uitgebreide collectie.

Super webshop

Mooie collectie. Super service!

Fijne collectie met snelle, persoonlijke service!

Ik kan altijd leuke dingen vinden bij Orangebag - ook een beetje gevaarlijk :) - en het wordt altijd snel geleverd met persoonlijk briefje, super leuk!

Leuke site met snelle levering

Op de site van Orange Bag staan hele leuke merken. Goede foto's en beschrijving. Hele vlotte levering in mooie verpakking. Retourneren gaat ook goed en vlot.

Mooie collectie

Mooie merken en snelle service

Mooie webshop met prima service

Mooi en ruim assortiment, de productfoto’s zijn duidelijk en omschrijving en maatsaanduiding zijn erg fijn.

Leuke mode, mooie merken, aantrekkelijke foto’s

Werkt prettig met verlanglijst. Snel een blik werpen of/en grote foto’s met meer info. Fijn als er ervaringen bij zouden staan. Broeken stuur ik vaak terug. Verschillende merken vakken anders qua maatvoering en model. Fijn om daar van tevoren meer over te weten

Ik word altijd blij van Orangebag. Mooie kleding, mooi desing, mooie merken

Mooie spullen & goede service

Zeer coulante en vriendelijke afhandeling van een te laat geleverde retour. Super bedankt orangebag

Fijne kijk-e-mails

Goede service. Fijne site. Mooie merken. Ik word heel blij van Orangebag. Pakketjes mooie ingepakt en persoonlijke noot.

Een super site die heel overzichtelijk is en duidelijke productfoto’s heeft. Top service en goede en snelle levering. Ik bestel graag bij Orangebag!

Fijn!

Fijne snelle service. Pakketje ziet er altijd piekfijn uit

Super!!

Gewoon! Snel. Vriendelijke mensen. Die begrijpen dat je blij wordt van iets moois kopen.

Prima site met mooie kleding

weet even niet

Goede ervaringen, maar verzend- en retourbeleid niet klantvriendelijk

De service is prima, snelle levering. Ten opzichte van de meeste andere webshops vind ik het moeten betalen van zowel verzend- als de retourkosten erg slecht. Ik dacht trouwens dat de verzendkosten altijd terug moeten worden betaald! Op deze manier krijg je minder terug dan de waarde van hetgeen je gekocht hebt. Jammer!

Snel en goed

Goede service.......persoonlijk!

overzichtelijk en snelle persoonlijke lever en retourmogelijkheden

Ik shop graag op jullie website omdat het overzichtelijk is. je kunt per merk een overzicht krijgen. De merken zijn erg mooi en kwalitatief goed. Het puntensysteem is leuk. Retourmogelijkheden zijn prima. Zou wel mooi zijn dat je ook het geld teruggestort kunt krijgen.

Snel, klantvriendelijk, mooie kleding

Mooie kleding, ruime keus, snel in huis en mocht je retourneren volgt een snelle afwikkeling

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht