Pluspunten

Ondanks het anonieme aspect dat aan dit soort winkelen nu eenmaal vastzit, zie ik dat ik zaken doe met mensen van vlees en bloed: de foto op de begeleidende brief

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

goed geholpen en zeer snelle levering pluim voor je zelf !!

nvt

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ruime (de ruimste) keuze in Gecko Covers. Uiteraard. Snelle levering. Nette, overzichtelijke website.

Tot later op de dag (bijv 2200 of 2300) kunnen bestellen terwijl de order nog steeds op de volgende dag wordt bezorgd zou beter zijn. Het 'scharnier' van de groene cover voor Kobo Aura wordt snel lelijk en geribbeld na een paar dagen gebruik!!

• Betrouwbaarheid

ziet er prima uit, de covers voor mijn e reader ( sony T2) zijn een beetje saai. iets meer kleur zou leuker zijn

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle bezorging, redelijke prijs. Kortom: niets op aan te merken.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering, alles keurig verpakt.

geen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Dit onze derde e-reader hoes van Gecko, maar de eerste keer dat we deze direct bij Gecko besteld hebben. Bestelling en levering gingen heel makkelijk en snel, met duidelijk bevestigingen per email. De hoes is (wederom) erg mooi - het maakt de e-reader helemaal af. Ik ben ook erg blij met de kleur (heel mooi diep donkerblauw), en de kwaliteit van de gebruikte materialen. Sluit mooi aan om de e-reader zonder dat bedieningsknoppen of aansluitingen bedekt worden. Super!

Nvt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snelle verzending Mooie kwaliteit van het product. Geen verzendkosten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

- duidelijke website. - goede communicatie m.b.t. verloop van bestelling. - geen verzendkosten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop en van goede kwaliteit product. Snelle levertijd

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Super beoordeling. De informatie over het bezorgadres was verkeerd door de besteller doorgegeven, waardoor het pakketje (logisch) niet is afgeleverd. Na mail/tel contact is er direct door jullie actie ondernomen, en werd de opdracht (tablet cover) direct dezelfde dag OPNIEUW verstuurd naar het juiste adres.(ondanks dat 1e bestelling nog niet terecht is of geretourneerd naar Geko) Werkelijk top !

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

De beschrijving en foto's waren duidelijk.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Product wordt keurig en verzorgt geleverd. In verpakkingen waar in ze of op te bergen of in terug te sturen zijn.

Na levering van de 2 x goed uitziende covers voor de Asus 7 HD tablet. Blijkt de TransCover-functie toch wel te werken in de blauwe versie. maar zowel in blauw als in zwart wordt de functie ook geactiveerd als de cover geheel wordt open geklapt. na keurig contact met de klantendienst Lisette en Machteld. de klacht besproken en netjes opgelost. -Per abuis was er een rode-versie opgestuurd waarbij de TransCover-functie wel goed werkte. bij vergelijking met de drie kleuren blijkt de Rode een grotere maatvoering= afstand magneet groter te zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zoals hierboven, de snelheid van leveren en de nazorg toen ik belde.

Ik had een verkeerde, te grote hoes voor mijn ereader. Uit de website heb ik onvoldoende kunen opmaken dat deze hoes niet geschikt was voor mijn Kobo Aura Ereader. De hoes bleek voor een HD Kobo Ereader te zijn. Nu moet ik een nieuwe hoes bestellen maar nog wachten op teruggave van het betaalde bedrag. Op zich logisch maar wel weer extra omslachtig. De getoonde kleur rood op de website is in werkelijkheid ook minder fel dan de geleverde bordeaurode hoes

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alleen maar zeer positief

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Super snelle bezorging en een mooi degelijk produkt.

Geen op dit moment. Met nazorg en garantie heb ik geen ervaring omdat ik geen klachten heb en de hoes geen mankementen heeft.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik had al een mail naar jullie gestuurd met de mededeling dat ik voortaan dit soort dingen bij jullie ga bestellen, want jullie komen echt na wat je afspreekt. Dit in tegenstelling met andere internetbedrijven. Ik heb weer een beetje vertrouwen gekregen om via internet iets te bestellen!!! Vriendelijke groet, C. Boer.

Het gaat fantastisch zo!!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik werd goed op de hoogte gehouden per email.

Als op de siste staat dat je het product maandags ontvangt, en de leverbare worst dan nog eens 4 keer verzet, is knap waardeloos. Betere magazijn beheersing is noodzakelijk.

Hoofdveste 19

3992DH Houten

Over GeckoCovers.com

Gecko Covers is a specialist in daily-use protection for tablet, laptop and e-reader. Today people require more and more from their mobile devices and use them in diverse places. Your laptop/tablet is your workstation in the train, your TV in the garden or your presenting-tool during a meeting. It is Gecko Cover's goal is to protect your devices while on the go and enhance the user experience of your device in the most cheerful way possible. With a retail concept including a wide product assortment for popular and semi-popular devices, we sell over 1 million covers and launch +- 30 new covers a year.