Pluspunten
Snelle levering. Mooie tablethoes.
VerbeterpuntenIk heb de tablethoes van asus fhd 10, ik kreeg de tablet er moeilijk in en wist niet hoe ik hem overeind moest zetten. Kwam hier pas enkele dagen later achter.
Pluspunten
Hoesje past perfect alle knoppen en poorten zijn bereikbaar. Afwerking Zier er goed uit en oogt professioneel.
VerbeterpuntenDe uitsparing voor de volume en aan/uit knop mocht iets groter.
Beloofde levertijd klopte niet, duurde een dag langer
Pluspunten
Volgens verwachting
VerbeterpuntenKan niet beter
Pluspunten
Goede dienst naverkoop. Vriendelijk antwoord op mijn vragen
VerbeterpuntenNa een week nog steeds niks ontvangen. Ligt eerder aan de Belgische post dan aan het bedrijf (hoop ik)
Pluspunten
Snelle reactie. Telefonisch goed bereikbaar. Ruim assortiment.
Heb lang getwijfeld gezien de prijs, maar ben toch blij dat ik het hoesje heb besteld
Pluspunten
snelle levering,geen verzendkosten,hoes van super kwaliteit,past perfect
Verbeterpuntenzo doorgaan
Pluspunten
Het is de 4de geckocover die ik koop en ik vindt ze top!!!
VerbeterpuntenNone
Pluspunten
Snel geleverd. Mooie kwaliteit
Pluspunten
Heeft een Prettig en leuke site
VerbeterpuntenNaar mijn inzien zo doorgaan en blijven doen zoals men belooft prima.
Pluspunten
ik had een verkeerde beschermhoes besteld voor de mac book, geen probleem, één telefoontje en het was geregeld!!
op de site staat levering binnen 24-48 uur - Het heeft uiteindelijk meer dan 10 dagen geduurd
Beste meneer, mevrouw, Vervelend om te horen dat de levering bij u wat vertraging heeft opgelopen. Hopelijk bent u wel tevreden met het product. Mocht dit niet het geval zijn, stuur dan een mailtje naar [email protected]. Ik help u graag verder! Met vriendelijke groet, Lisette Gecko Covers
De hoes is te strak en daardoor is hij snel beschadigd.
Beste meneer, mevrouw, Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met het product. Wij vinden het belangrijk om kwalitatief goede hoezen te verkopen. U kunt een mailtje sturen naar [email protected]. Ik help u graag verder! Met vriendelijke groet, Lisette Gecko Covers
Pluspunten
Product is goed omschreven op de website, want blijkt na ontvangst exact te lijken, ook de kleur. Prima! Bestel- en verzendprocedure is goed beschreven.
Pluspunten
Zeer tevreden over snelheid en prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Goede kwaliteit, hoesje
VerbeterpuntenTe zwaar, voor een lichte tablet zou ik iets lichters verwachten.
Hoofdveste 19
3992DH Houten
Gecko Covers is a specialist in daily-use protection for tablet, laptop and e-reader. Today people require more and more from their mobile devices and use them in diverse places. Your laptop/tablet is your workstation in the train, your TV in the garden or your presenting-tool during a meeting. It is Gecko Cover's goal is to protect your devices while on the go and enhance the user experience of your device in the most cheerful way possible. With a retail concept including a wide product assortment for popular and semi-popular devices, we sell over 1 million covers and launch +- 30 new covers a year.