Pluspunten
ik kreeg een persoonlijk mailtje over dat de cover met de kleur die ik graag wilde een maand later kwam.
VerbeterpuntenIk vind het logo op de cover niet fijn... daarom zou ik het niet zo snel aanraden ( ik zou het in ieder geval erbij zetten)
nvt
Pluspunten
Snelle heldere communicatie
VerbeterpuntenOnderzijde past wel maar neigt naar losgaan
Pluspunten
Zeer overzichtelijke website, zeer redelijke prijzen, prachtige producten!
Verbeterpuntengeen verbeterpunten cq. tips gevonden. Ik ben SUPER TEVREDEN!!!!
Pluspunten
snelheid
Pluspunten
- Kwaliteit: gewoon netjes tot goed! - Snelheid levertijd: perfect - volgens afspraak! - Afspraken nakomen: gewoon een pluim! - Personeel: netjes en correct! - Communicatie: gewoon goed! - Betrouwbaarheid: een geruststelling voor de klant - het komt gewoon goed. - Nazorg en Garantie: gewoon netjes - geen woorden maar daden!
Verbeterpunten- De prijs heb ik zelf niet als echt concurrerend ervaren. Wellicht omdat er erg veel aanbieders zijn met dezelfde producten. Dus "bomen/bos"-ervaring. Misschien dat men nog nét even onder de andere prijzen zit, maar dan nog kan ik de onderlinge kwaliteit van de leveranciers niet van de producten beoordelen. Maar, je koopt hier zeker geen kat in de zak. - Op de kwaliteit valt weinig tot niets af te dingen. Adviseer wel om bij de productie van een nieuwe serie, de complete afwerking van elk product afzonderlijk te controleren. Dit ter voorkoming van levering van producten die niet écht 100% oké zijn. In mijn geval was de geleverde Tab3 beschermingshoes niet volledig passend. Direct daarop is mij een nieuw exemplaar toegezonden, en daar heb ik zeker vrede mee.
Pluspunten
Snelle levering en mooie kwaliteit
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, en het bestelde is gewoon een top product
Pluspunten
Na het bestellen lag de Gecko cover binnen 2 werkdagen in mijn brievenbus. Ik gebruik al jaren een ouder model van Gecko covers (voor een Sony prs) waar ik heel tevreden mee ben en mijn nieuwe bestelling lijkt me van dezelfde kwaliteit. Past perfect om de Kobo Touch ereader waar ik hem voor gekocht heb.
VerbeterpuntenIk doe het hoesje heel de tijd verkeerd om open omdat het elastiek aan de achterkant zit. Normaal gesproken, bij agenda's en dergelijke zit dat aan de voorkant wat een stuk logischer is.
Pluspunten
Goede levering, mooie prijs (niet goedkoper gezien met batterij), inclusief batterij geleverd.
magneet sterker
Hoofdveste 19
3992DH Houten
Gecko Covers is a specialist in daily-use protection for tablet, laptop and e-reader. Today people require more and more from their mobile devices and use them in diverse places. Your laptop/tablet is your workstation in the train, your TV in the garden or your presenting-tool during a meeting. It is Gecko Cover's goal is to protect your devices while on the go and enhance the user experience of your device in the most cheerful way possible. With a retail concept including a wide product assortment for popular and semi-popular devices, we sell over 1 million covers and launch +- 30 new covers a year.