Pluspunten
Pluspunten
mooi product! ben er blij mee!! snelle levering
Pluspunten
Binnen 2 dagen geleverd
VerbeterpuntenDe verpakking was erg ingedeukt
Pluspunten
Een geweldig mooie zwarte Galaxy Note 3 Slimfit tablet cover ontvangen. Uitstekende kwaliteit materiaal en afwerking. Past perfect en ligt fijn in de hand. En dat alles voor een heel redelijke prijs. Jullie zijn een topmerk!
Pluspunten
Pluspunten
Goede pasvorm en stevige hoes. De tablet is goed beschermd.
Pluspunten
Van elke stap wordt je op de hoogte gebracht! Ziet er net uit als op internet, dus perfect!
VerbeterpuntenBeetje teleurstelling omdat op website staat dat je het de volgende dag al in huis hebt, terwijl er in de bestellingsmail staat dat het langer kan duren. Misschien toch veranderen op website.
Pluspunten
snel!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie strakke cover en de Kindle valt er helemaal in zonder randen die er overheen vallen.
VerbeterpuntenDe klep van de cover sluit niet goed (er blijft een kier over tussen klep en Kindle) waardoor de Kindle niet uit schakelt en/of steeds aan & uit gaat of gewoon aan blijft staan. Alleen hem ondersteboven op de klep neer te leggen zorgt er voor dat hij echt sluit. Slordig. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice van Gecko hierover, stuurden ze me meteen en zonder problemen een nieuwe cover toe. De nieuwe cover is een stuk beter maar moet nog wel goed aangedrukt worden na het sluiten. Daarna blijft hij dicht en gaat de Kindle ook in "slaapstand". De oude cover veerde na dichtdrukken gewoon weer op een kier. Hopelijk sluit de cover na een tijd gebruiken direct goed dicht zonder "na drukken" als het scharnier gedeelte wat soepeler wordt. Hier kan ik mee leven want het prijsverschil met een Kindle cover is flink.
Beste meneer, mevrouw Van Epc, Bedankt voor uw reactie. Dat de cover niet goed sluit is natuurlijk niet de bedoeling. U kunt mailen naar [email protected]. Ik help u graag verder! Met vriendelijke groet, Lisette Gecko Covers
Pluspunten
Gewoon goed, mijn product werd later geleverd omdat het nog niet voorradig was.
Pluspunten
na het verkeerd bestelde meteen geld retour gekregen
Pluspunten
Kwalieit vd slimfit cover is perfect en daadwerkelijk slimfit. Levering ging zoals beloofd de volgende werkdag, kortom alles is precies zoals vermeld op de website, uitstekend.
VerbeterpuntenAls ik dan iets moet noemen zou het het aanbod van kleuren in slimfir covers zijn. Ik had het liefste een zwarte gehad maar was er alleen in donkerblauw. Uiteindelijk is dat minstens zo mooi hoor, maar het maakte dat ik ook nog naar andere websites en opties ging kijken ipv direct tot kopen over te gaan.
Pluspunten
design en handzaamheid
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven, levertijd 1 dag. Foto's van het product komen overeen met het geleverde, erg mooi. M.b.v. mails word je op de hoogte gehouden van je bestelling.
Pluspunten
Snelle levering goede kwaliteit
Hoofdveste 19
3992DH Houten
Gecko Covers is a specialist in daily-use protection for tablet, laptop and e-reader. Today people require more and more from their mobile devices and use them in diverse places. Your laptop/tablet is your workstation in the train, your TV in the garden or your presenting-tool during a meeting. It is Gecko Cover's goal is to protect your devices while on the go and enhance the user experience of your device in the most cheerful way possible. With a retail concept including a wide product assortment for popular and semi-popular devices, we sell over 1 million covers and launch +- 30 new covers a year.