Pluspunten
Prijsverschil van ongeveer 12 EUR vergeleken met CoolBlue België
VerbeterpuntenLevering kon tot 2 dagen duren, maar het zijn er 7 geworden...
Pluspunten
Ruime keuze en snelle levering.
Pluspunten
Mooie hoes voor een Microsoft Surface incl. toetsenbord. Past allemaal precies goed. Snelle levering.
Pluspunten
Een prima passend hoesje speciaal voor de LG tablet gemaakt. Zeker een pluspunt voor een tablet in een afmeting die iets afwijkend is van de gangbare norm.
VerbeterpuntenRekening houdend met de vorige commentaren had ik de levering iets sneller verwacht. Ook jammer van de kleine deuk aan de voorkant.
Pluspunten
duidelijke site en duidelijke betaalwijze
Pluspunten
Mooie cover, stevig, ziet er goed uit, functioneel.
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Perfecte pasvorm. Ziet er mooi uit. Prijs was aantrekkelijk.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
zie beoordeling
Verbeterpuntengeen
Zou niet weten.Want ben geen vaste klant.
Pluspunten
Prachtige producten met goede materialen!
Pluspunten
Snelle reactie na foutieve bestelling, prima afhandeling.
mijn ipad 10.1 verschuifd steeds niet makkelijk met foto maken en om op te laden zit er precies wat voor heb ik door moeten knippen is dat bij iedereen zo
Pluspunten
VerbeterpuntenVoordat ik de hoes besteld had, heb ik naar jullie gebeld. Ik had met een ander bedrijf al het probleem dat de hoes niet om de tablet paste. Ik dacht ik bel om te vragen of het hier wel goed komt. Ik kreeg een kattige mevrouw aan de telefoon. "Je moet wel het serienummer intypen". Dus ik had zoiets van, ik bel op om wat te vragen en dan krijg ik zo'n reactie. Maar goed, ik kreeg de hoes binnen en paste de hoes eromheen? NEE. 1 hoekje past niet om de tablet, alleen als je links onder begint met erin stoppen. Dus hij past wel alleen op 1 manier inschuiven. En als je de tablet rechtop wilt zetten moet je de 2 onderste hoekjes eruit halen en vervolgens moet je dus de hele tablet weer uit de hoes halen wil je de hoekjes er weer omheen zetten omdat je vanaf onderen moet beginnen. Ik ben er een beetje klaar mee dus ik hou hem gewoon. Ik wil alleen met mijn verhaal zeggen dat de mevrouw achter de telefoon wel wat vriendelijker mocht zijn.
Beste Petra, Bedankt voor uw reactie. Ik vind het heel vervelend voor u dat u het telefonisch contact als onprettig heeft ervaren. Aangezien u schrijft dat de hoes die u ontvangen heeft, niet helemaal naar wens is, wil ik u voorstellen om contact met mij op te nemen zodat ik u verder kan helpen. U kunt mailen naar [email protected]. Ik help u graag verder. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Lisette Gecko Covers
Pluspunten
Gecko hoes past goed om tablet. Ziet er kwalitatief goed uit.
Pluspunten
Degelijk, goed uitziend hoesje.
VerbeterpuntenDe hoes is aan één kant dubbel te vouwen maar ik zie niet hoe dit functioneel als standaard in elkaar zou passen.
Hoofdveste 19
3992DH Houten
Gecko Covers is a specialist in daily-use protection for tablet, laptop and e-reader. Today people require more and more from their mobile devices and use them in diverse places. Your laptop/tablet is your workstation in the train, your TV in the garden or your presenting-tool during a meeting. It is Gecko Cover's goal is to protect your devices while on the go and enhance the user experience of your device in the most cheerful way possible. With a retail concept including a wide product assortment for popular and semi-popular devices, we sell over 1 million covers and launch +- 30 new covers a year.