Pluspunten
Snelle levering Duidelijke site Goedkoop alternatief Kleuren op de site komen overeen met product
VerbeterpuntenBetere communicatie als bestelling gedaan is
Pluspunten
Supersnelle levering!! Product zeer netjes verpakt en afgeleverd!
Pluspunten
mooie producten
Pluspunten
Levert goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Het bestelde werd snel geleverd zonder verzendkosten. Het kopen van een cover voor mijn e-reader bij de Gecko bleek een uitstekende keus.
VerbeterpuntenZou geen verbeterpunten weten. Wat goed is, is goed.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen, goede kwaliteit producten
Pluspunten
Levering ging heel snel. Ik bestelde een artikel waarbij stond dat deze pas weer vanaf de 6 geleverd zou kunnen worden, maar na de storing die zij rond 26 juni hadden, had ik mijn artikel toch ruim voor de 6e juli al binnen. Werd netjes op de hoogte gesteld hoever mijn levering was. Ik kan niet anders zeggen dan prima service en levering. Ook vond ik de keuze qua artikelen goed. Keuze genoeg, met duidelijke omschrijving. Volgende keer bestel ik weer hier.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
prettig koopproces, snelle bezorging, mooie tas
Verbeterpuntenhet lipje van gecko covers vind ik echt heel lelijk. heb ik er meteen afgehaald. De tas is voor de rest erg mooi.
Pluspunten
goed product, snelle levering
Pluspunten
Perfect product, eenvoudig bestellen, snelle levering
VerbeterpuntenMeer voorraad bij BCC zodat ik daar direct bij de aanschaf van mijn ereader had kunnen kopen: ik wist toch al dat ik n cover van jullie wilde. Eerdere ervaring was daar aanleiding voor.
Pluspunten
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Hoesjes zijn mooi, praktisch en ( bijna) onverslijtbaar.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Mooie degelijke covers. Handig dat tablet bij openen cover aan gaat. Al drie covers besteld. Duidelijke website, snelle levering, degelijke cover. Nu voor mijn zoon een cover besteld, helaas maar 1 kleur beschikbaar.
VerbeterpuntenMisschien nog leuke kinder of covers voor pubers!
Pluspunten
eea loopt gesmeerd
Verbeterpuntenfoto van site komt niet overeen met werkelijkheid
Beste Johan, Bedankt voor uw feedback. Kunt u ons meer informatie over uw probleem mailen naar [email protected]? Dan kunnen we exact bekijken om welke hoes en foto's het gaat. Alvast bedankt voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Rosanne Gecko Covers
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenTe vlugge vlugge vraagstelling om kwaliteit rn nazorg te beoordelen
Pluspunten
Snelle, correcte communicatie.
VerbeterpuntenHet is niet duidelijk dat het herroepingsformulier bij het pakketje moet bij een retourzending. Dus veel gedoe gehad om deze digitaal in te vullen aangezien het een pdf bestand was. Afhandeling en nazorg weet ik niet want heb vorige week pakket retour en nog geen geld teruggestort gekregen. Dus dat wacht ik even af. Enquete komt net te vroeg
Pluspunten
Afspraak is afspraak! zeer goede klantenservice. product werd vervangen na een mailtje, cover zit nu goed om mn macbook en toont fris.
Beste Jochen, Bedankt voor de feedback en vervelend dat de MacBook hoes scherpe randjes heeft. We hebben deze klacht eerder gehad en het schijnt bij een aantal van de MacBook hoezen voor te komen dat de randjes inderdaad niet goed afgewerkt zijn. We hebben dit een tijdje geleden uitgezocht en nu hebben we alleen nog maar goede hoezen liggen. Als u even een mailtje stuurt naar [email protected], dan kunnen we u waarschijnlijk een nieuwe opsturen. Met vriendelijke groet, Rosanne Gecko Covers
Pluspunten
Ik kreeg snel reactie op mijn vraag via de e-mail. Daarnaast werd de hoes veel eerder bezorgd dan dat deze eigenlijk weer beschikbaar zou zijn.
Nvt.
Hoofdveste 19
3992DH Houten
Gecko Covers is a specialist in daily-use protection for tablet, laptop and e-reader. Today people require more and more from their mobile devices and use them in diverse places. Your laptop/tablet is your workstation in the train, your TV in the garden or your presenting-tool during a meeting. It is Gecko Cover's goal is to protect your devices while on the go and enhance the user experience of your device in the most cheerful way possible. With a retail concept including a wide product assortment for popular and semi-popular devices, we sell over 1 million covers and launch +- 30 new covers a year.