! goede tip kies een andere vervoerder deze komt met een vrachtwagen met alleen laaddeuren zoals bij docks gebruikt wordt moest nu zelf helpen om de vitrinekast uit de vrachtwagen te krijgen. Nu is dat voor mij geen probleem maar het is wel iets om over na te denken.
de schroeven om de vitrinekast op te hangen waren niet stevig genoeg om de kast aan de muur te houden !
Als het goed is heeft u een hoekprofiel bij de kast geleverd gekregen die onder de kast aan de muur gemonteerd moet worden i.v.m. de stevigheid. Als de kast alleen aan 2 schroeven hangt is dat inderdaad niet voldoende, Het meegeleverde profiel ondersteund de kast dan over de gehele lengte zodat deze niet kan zakken.
Pluspunten
Goede communicatie; advies in het verlengde van de wens van de klant
Pluspunten
Mooie en goed afgewerkte producten. Supersnelle service. Zeer netjes en correct. Met uiterste zorg en beleid bezorgd/geplaatst.
VerbeterpuntenGa zo door!!!
Pluspunten
Kwaliteit van de vitrine was boven verwachting evenals de service die Mark geeft. Service zoals je verwacht maar dan iets meer.
Pluspunten
Snelle levering, goede en snelle antwoorden, mogelijkheid tot onderhandelen, er wordt meegedacht., prettige samenwerking ook al nemen wij niet grote getalen af
Pluspunten
zeer betrouwbaar, goede produkten, vriendelijk personeel en hulpvaardig. Ja ik ben ZEER tevreden.
Pluspunten
Intentie voor snelle dienstverlening.
VerbeterpuntenLevering vond helaas niet op de afgesproken dag plaats; product was niet bruikbaar voor de beurs.
Helaas is uw stoepbord niet de dag na de bestelling afgeleverd, wij zijn hiervoor afhankelijk van DHL en die houden 1 tot 2 dagen levertijd aan. Jammer dat dat 2 dagen is geworden. Wij doen uiteraard ons best om z.s.m. te leveren.
Pluspunten
Zoals bovenstaande met sterren aangegeven.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Er valt niets negatiefs te melden, alleen maar positieve ervaringen opgedaan. Heel goede produkt voorlichting en uitleg en geen moeite is teveel, daarom heb ik uiteindelijk een vitrine gekocht die flink duurder uitpakte. Volgend jaar laat ik weer een vitrine bouwen! Bij Vitrinemasters is qua bouwen bijna alles mogelijk.
VerbeterpuntenTip: Vitrinemasters blijf zo doorgaan, absoluut goed bezig!
Pluspunten
Het contact is vanaf het begin uitstekend geweest.
VerbeterpuntenCommunicatie tussen verkoop en productie. Snoeren van kasten zijn toch iets langer geworden dan afgesproken was maar dat is dan ook het enige minieme minpuntje.
Pluspunten
Snelle levering, goed klanten contact.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Nihil
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Ik ben netjes en correct behandelt Alles is veropen volgens afspraak
Pluspunten
UItermate perfecte opvolging en service ! Uitstekende prijs - kwaliteit verhouding .
VerbeterpuntenIk beveel Vitrinemaster zeker aan . Als je opteerd voor kwaliteit en service , dan zit je goed ! Zeker een aanrader .
Hou de site goed in de gaten (bijv. broken links)
Pluspunten
Betrouwbaar en correcte afhandeling , goed product
Pluspunten
lekker snel kast was al in elkaar gezet, prima.
Pluspunten
Betrouwbaar, goede kwaliteit, kortom aan te bevelen
Pluspunten
Prima service en top kwaliteit vitrines.
VerbeterpuntenCheck op extrusieprofielen. Sommige niet uniform geanodiseerd. Valt normaal niet op. Bij bepaalde lichtinval is wat onregelmatigheid te zien. Terugkoppelen naar leverancier aluminium.
Kerkstraat 36
5253AP Nieuwekuijk