Gute Suchfunktion und einfacher Bestellvorgang

Mein benötigtes Ersatzteil für einen Rasenmäher war nur hier zu finden. Sehr gute Suchfunktion mittels Explosionszeichnung. Der Bestellvorgang war sehr einfach und nach einer akzeptablen Lieferzeit kamen die Teile an. Sehr gut fand ich die Möglichkeit der Auswahl "alles in einer Lieferung versenden"

Gewoon helemaal goed

Je weet precies waar je aan toe bent. Bestelling plaatsen en je wordt vanuit daar ook perfect op hoogte gehouden over status levering. Ook levering per GLS goed, handig met de "live" track&trace

Problemlose Hilfe

Die gesuchten Ersatzteile konnte ich sehr gut finden! Und schnelle Lieferung!!

Parfait! Rien à dire excepté le prix d'un article.

Parfait! Toutes les pièces de rechange d'une tondeuse essence Wolf assez ancienne sont arrivées en 5Jours(NL=>BE). J'ai retiré une étoile pour le prix d'un coude de la marque BRIGGS & STRATTON pas bon marché selon moi. Merci pour le service rapide.

Nette en vlotte afhandeling

Bestelling werd vlot afgeleverd. Een onderdeel was niet voorradig maar werd een week later gratis nagezonden.

Goed en overzichtelijk

Duidelijk en goede webshop. Goede product omschrijving per artikel.

Binnen 3 dagen binnen

Alles Super

Ware kam schnell geliefert und vollständig an.

Bin absolut zufrieden.

Die Ware kam wie bestellt, der Preis war angemessen und die Lieferung erfolgte schnell.

Sehr gut

Sehr gut

Très bien

Je conseille , commande rapide

Uitstekende service

Prima service met uitstekende monteur, die vriendelijk en vakgericht de problemen oplossen, tegen een redelijk tarief.

R A S ; T B .

Je n'est encore pas reçu ma commande , mais pour l'instant je n'ai rien a dire : patience !!!,

alles prima! Ondanks de drukte toch een snelle levering

prima!

Satisfying

I have ordered a GARDENA PIPELINE (UNDERGROUND) IRRIGATION SYSTEM AQUAPRECISE for a price that can’t be missed! The ordering and pay processes are very easy and handy. The delivery is just fine, since i have ordered from Bulgaria not from the Netherlands. The range of products and deals are at very high level. I recommend!

Alles bestens!

Keine Probleme.

Topservice en niet duur.

Reeds 2× stukken besteld van een Husqvarna kettingzaag en steeds de juiste stukken voor een zeer schappelijke prijs. Altijd geleverd binnen 4 dagen.

goede site snelle levering

De site is overzichtelijk en producten zijn snel te vinden het bestellen gaat gemakkelijk en de levering gaat snel

Schnelle Lieferung

Artikel wie beschrieben und schnelle Lieferung

Snelle levering. Heel goed!

Het Gardena laadstation is snel geleverd nadat ik telefonisch nog enige informatie heb ingewonnen. Prima bedrijf

Zeer goede service

Goed advies en spullen

Ik heb een onderdeel voor mijn Robomower besteld. Tijdens het bestellen dacht men actief mee over wat het probleem zou kunnen zijn. Na de installatie werkte het echter nog niet. Toen ik opnieuw belde, bleek dat een instelling niet goed stond. Dankzij een tip van hen is dit snel opgelost.

J’adore commander chez vous!

C’est facile de trouver la pièce que je cherche, le prix est correct et les frais de port vers la France sont gratuits

Helemaal top

Zoals je het als klant wenst, uitermate tevreden!!

Goede en snelle service

Artikel is snel geleverd.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.