Order geplaatst op 3 mei 5-10 dagen levertijd. Op 28 mei nog niets gehoord, geen enkele reactie!

Slechtste service die ik in 15 jaar online winkelen heb gezien. Nul reactie op mails, zelfs gebeld en iemand aan de lijn gehad.. zou iemand terugbellen.. dat is weer een week geleden. Mijn geduld is op 28 mei na 3,5 week nul reactie nu echt op. Wolfswinkel nooit meer! Mensen zoek een andere winkel, deze club is niet te vertrouwen.

Alles perfect verlopen

Alles Okay nächste Mal wieder.

Duidelijke website, snelle levering!

Soms heb ik materiaal nodig in Frankrijk. Geen probleem! Ga naar de website, bestel je spullen, bepaal wie bezorgt, 3 dagen later met GLS afgeleverd. Let wel in de Dordogne! Echt mijn complimenten!!!!!!

Snel schakelen

Ik had het verkeerde product besteld. Na contact met de ks werd er snel geschakeld. Geld terug gestort en juiste bestelling geplaatst

Super goede service en openingstijden

Goede openingstijden

Makkelijk besteld en snel geleverd

Meindl werkschoenen besteld via site. En absoluut snel geleverd. Top service.

service is goed en betrouwbaar

Ik ben vrijwilliger van onze vereniging en doe daar ook technisch onderhoud. Ik bestel regelmatig onderdelen en komen altijd netjes op tijd aan, en de betaling gaat ook zonder problemen met de deze organisatie. De onderdelen zijn goed te bekijken op de site, zodat je ook in het schema/tekening goed kunt zien waar dit onderdeel thuis hoort. Ben dus van plan om bij de leverancier te blijven bestellen.

Goed geregeld

Vlotte en correcte service

Makkelijk alles kunnen opzoeken. Correct en vlot verzonden.

Zelf 1 ster is te veel

Ik had twee berichten gestuurd over mijn bestelling en hulp gezocht om of te retourneren of te laten repareren. Maar helaas ze hebben zelfs niet gereageerd. Ik had een Fiskar hoogsnooeier gekocht voor 130 euro en het is bijzonder lang en PostNL en GLS vragen enorm bedragen om terug te sturen. In hun webpagina, zeggen ze dat ze in meeste gevallen zelfs helpen met reparatie. Maar ik zie geen reactie van hen en in de werkelijkheid ziet ik dit beloofde niet waargemaakt. Eerste bericht van 13 Mei 2023: " Geachte meneer/mevrouw, Ik heb op 1 Mei een hoogsnooeier van Fiskar gekocht bij uw webwinkel. Bestelling nummer is: 22322563. Na een paar keer gebruik met hele dunne takken, ging de ketting los en vanuit de zijkant van de ketting ging het verbindingsstuk los. Het gaat niet meer in. Ik wil dit produkt retourneren of door jullie kosteloos laten repareren. Het is niet begrijpelijk dat zo'n duur produkt zo snel kapot gaat. Als ik moet retourneren, moet ik dan zelf naar GLS het pakket doorgeven? Of is er een andere manier? Als jullie kunnen repareren, dan wat is het proces? Ik wil eigenlijk geen extra kosten maken voor zo'n fragiel produkt. Met vriendelijke groeten, Ergin " Tweede bericht van 16 Mei: "Beste meneer/mevrouw, Kunt u aub een reactie geven naar de vragen in de vorige email? Terugsturen is bijna geen optie omdat verzendingskosten zijn tussen 140-250 euro als ik naar DHL en GLS kijk. Kunt u min aub in dit onderwerp helpen? Met vriendelijke groeten Ergin"

snel geleverd

snel geleverd

Prima winkel, ruime keus, scherpe prijs.

Met name door de grote keuze in merk producten en de scherpe prijzen is Wolfswinkel voor mij de beste winkel. Ook de levering is altijd prima geregeld. Van harte aanbevolen!

Ersatzteile für Husqvarna

Hier findet man die entsprechenden Ersatzteile für Husqvarna. Reibungsloser Ablauf und normalerweise auch schnelle Lieferung, falls die Ersatzteile vorrätig sind. Diesesmal hat es 3 Wochen bis zur Auslieferung gedauert.

Top!!

Zeer tevreden van reactie en antwoord op vragen over toestellen!!

Ge wel dig!

Wat kan ik meer zeggen?

Prima service. Prima prijs

Onderdelen nodig voor mijn Huskvarna grasmaaier. Duidelijk in de webshop te zien wat ik nodig had. Prima prijs en vlot geleverd.

Toujours parfait et rapide

Service et prix excellent et livraison vraiment rapide

Alles naar wens afgehandeld

Gewoon doorgaan

Snelle correcte levering voor de beste prijs

altijd weer top service

alle originele onderdelen husqvarna, goed te vinden online en mocht er iets zijn: altijd goede service om het op te lossen.

kan niet beter, zeer correct en vakkundig, ga zo door, dank

kan niet beter, zeer correct en vakkundig, ga zo door, dank

Goede duidelijke omschrijving

Onderdelen bestellen gaat heel gemakkelijk en duidelijk

Ik wou een tien geven maar dat lukt niet…

Julie zijn druk en nemen toch de tijd. Fijn

Super snelle levering met een goede communicatie!

Kwaliteit van het product is zoals altijd weer uitstekend, met een fijne service.

Über Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.

Kiyoh Bewertungen