Doen wat je belooft
Laden reviews...
2.482 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Sie haben 21.747 Bewertungen mit einer Gesamtbewertung von 9,7.
Review overzicht
Insgesamt berichten Kunden von schneller Lieferung und hoher Produktqualität. Der Service ist zuverlässig und hilfsbereit. Viele Rezensionen loben klare Kommunikation und gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Die Erfahrungen sind überwiegend positiv.
Joost Boer
Kootstertille
Kijk alleen hoe voor de Husqvarna K 970 vrijwel elk onderdeel los te bestellen is direct onder de machine. Elk van ons weet hoeveel werk en aandacht dat vraagt voor je klanten om tijd hierin te investeren. Ik kon de artikelnummmers doorbellen en deze werden meteen voor mij bij de balie gelegd. Er mistte 1 exemplaar van wat ik nodig, maar had ik gecheckt aan de telefoon of ik duidelijk was verstaan over 2 stukken, was mij waarschijnlijk verteld dat er maar 1 is inplaats van 2. Niks te klagen en zeker een fijne ervaring. Als laatste de kleine van de werknemer kwam van achteren aan de been van haar papa klampen. Hij stuurde haar niet weg (omdat hij bezig was), hij handelde mijn aankoop af, die iets langer duurde en schok zn aandacht haar. Waarom is dit belangrijk? Mijn opa leerde mij dat de kwaliteit van de hart van een man (en daarmee zn zaken-etiquette) is af te meten aan hoe de vrouwen om hem heen met hem omgaan. 5 sterren!
Q Misiedjan
Ver
Goede service en kwaliteit
Luc van de Riet
Sevenum
Na een eerste contact via de webshop goed kunnen kiezen. Nette en snelle levering en kwaliteit van het materiaal is prima
Herman
Wijdewormer
Makkelijk bestellen en snelle levering met steeds een update waar het pakket was omdat het niet in een afleverkluis paste
Alice
Hengelo
Sain hyvän varaosan ja sahan toimimaan
Olli Sairanen
Savonlinna
Het ging met de verzending niet goed maar het is geweldig goed opgelost.
Margreet Jansen
Arnhem
J'ai commandé une pièce détachée pour ma tronçonneuse Husqvarna. Le prix est vraiment très intéressant et la livraison c'est faite en une semaine.
FRANCINE
Tanconville
Top Ware schnelle Lieferung gerne wieder wir sagen danke
Mike
Mansfeld Ortsteil Abberode
alles bestens - Danke
Hans Peter Flatscher
Salzburg
Goed kunnen bestellen, en betalen en goed bezorgd
Hans van Ruiven
Oostzaan
Recommande vivement le site
Schneider michel
Montbronn
Zelfs bij Husqvarna kan met de bits niet bestellen.
Herman DE NEVE
Lievegem
Kommunikation - Service - Lieferung alles makellos !
Dieter Kraus
Nürnberg
Ersatzteile für Gardena-Pumpe sehr schnell erhalten. Passt perfekt!
Heinz
Raaba
Goede info netjes gekeverd
Ted Verschuren
'S-Hertogenbosch
super Preis
Alois Lässer
Alberschwende
Heb eerst op de site gekeken wat is precies moest hebben. Gebeld of ik het juiste in gedachten had, heel goed te woord gestaan en een vermelding dat het op dat moment niet op voorraad was (wat ook op de site stond) maar toch binnen een week geleverd.
W. Beltman
Eefde
Prodotto perfetto, spedizione veloce
Marco capitani
Castel San Pietro bologna
De onderdelen zijn makkelijk terug te vinden en staan gedetailleerd vermeld
Jurgen De Block
Stekene
Snelle service, mooie producten. Snelle levering
Tobias Uitterdijk
Leeuwarden
Sehr geehrten Damen und Herren, war alles super, ich Sehr zufrieden gewesen. Gruß R.Fechner
Rüdiger Fechner
Magdeburg
Product besteld maar helaas kapot aangekomen. 1 mailtje gestuurd met afbeelding bij en kreeg meteen antwoord dat nieuw onderdeel onderweg was. Top!
NickA
BELGIË
Online bestellingen eenvoudig geregeld, t/m de verzending en het volgen daarvan.
Ewout Veldboom
Zutphen
Schnelle Lieferung, umweltfreundliche Verpackung. Alles perfekt kann ich nur empfehlen.
16 September 2026
Heidi