Correct levering

Zeer snel levering

Lange levertijd produkt jammer rest fantastisch

Uitstekend zie boven

Snel geleverd en voor een goede prijs

Deskundige, goede prijs en eerlijk.

Ben zeer tevreden over de deze zaak. Word altijd netjes geholpen en krijg een eerlijk advies over wat ik nodig heb. Ze willen duidelijk dat er een tevreden klant de deur uit loopt. En de producten die ik er tot nu toe heb gekocht zijn gewone goede producten. Rommel heb ik nog nooit bij hun gekocht.

Schneller Versand von Originalteilen

Die gesuchten Teile waren auf Lager und dazu waren die Preise auch noch recht günstig. Das ist das 2. Mal das ich in diesem Shop bestelle, weil man alles recht günstig findet, dazu war die Lieferung jedes Mal sehr schnell. Ich bin sehr zufriden.

goede prijzen

snel geleverd en scherpe prijzen

Prima service!

Had een onderdeel besteld voor mijn kettingzaag en wilde nog iets bij bestellen. Een e-mail gestuurd en keurig maandagmorgen teruggebeld. Hierna werd het item toegevoegd terwijl de bestelling eigenlijk al verwerkt was.

Producten snel geleverd aan een correcte prijs.

Prima service.

Doen wat ze beloven

Meerdere malen onderdelen besteld, wordt netjes en correct geleverd

mijn bestelling is in goede conditie aangekomen

ik zou iedereen aanbevelen om bij jullie wat te bestellen.

Heel goede service en vlotte feedback

Onze bestelling kon niet in een keer geleverd worden wegens niet volledig op stock. De beschikbare items werden mooi op tijd geleverd en op mijn mailtje met de vraag naar de andere items werd snel geantwoord. De ontbrekende items werden mooi nageleverd.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Goede prijs / kwaliteit verhouding, snelle service

Zoals verwacht

Goede service, snelle levering

Wolfswinkel geeft goede service, vlotte opvolging van de bestellingen en ook een snelle levering. Als het product niet voorradig is, duurt het iets langer, maar dat ligt dan aan de leverancier en niet aan Wolfswinkel.

Altijd de juiste onderdelen, voor een goede prijs en snel geleverd.

Ik bestel hier altijd mijn Husqvarna kettingzaag onderdelen.

Etwas lange Lieferzeit

Auf das Nachfragen zur Bestellung wude etwas zögerlich reagiert.

Snel en compleet geleverd, top

Snelle en complete levering! Prijs scherp, een voorbeeld! Dank

Waarachtig prachtig

Super service waar gehakt wordt vallen de juiste spaanders

snel en goed

snel en goed wolfswinkel en team weten wat ze doen

Altijd kwaliteit

Alleen maar goede spullen in de winkel met goed en vriendelijk personeel

Direct en prima geholpen, uiterst vriendelijk.

Ik koop al jaren handschoenen voor onze ballonpiloten in Dubai. Ze willen geen andere. Word altijd heel vriendelijk geholpen.

Terzake kundig , correct en vriendelijk

De medewerkers zijn terzake kundig , correct en vriendelijk. Het valt op dat dit consistent is. Zijn niet te beroerd om tijd te nemen om je te helpen. Ook al gaat dit om een onderdeeltje van een paar euro’s.

Helemaal goed!

zo blij

Top service!

Goed en vakkundig geholpen!

Snel en eenvoudig besteld

Il wist niet precies wat ik moest bestellen. Navraag gedaan via de klantenservice. Snel antwoord gekregen...

Über Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.

Kiyoh Bewertungen