Grote keuze, competitieve prijzen en snelle levering (ook in Belgie)

Zeer uitgebreid assortiment voor alles in de tuin. Altijd leuke aanbiedingen en competitieve prijzen. Snelle levering ook in Belgie. Ik ben zeer tevreden en kom regelmatig terug.

Alles is duidelijk, gaat makkelijk en snel.

De webwinkel is makkelijk en duidelijk in gebruik. Je vindt de onderdelen die je zoekt echt makkelijk terug. Bestellen en betalen gaat ook erg vlot. Na verzending is het leuk dat je op de hoogte wordt gehouden van de tracking gegevens via mail. Levering was er snel en onze maairobot rijdt nu dus terug rond.

Netjes en snelgeleverd

De hygieneset past uitstekend in de gehoorbescherming en sluit goed af.

Perfekt

Scheller geliefert als angegeben. Vielen Dank Bereits die 2. Bestellung.

Alles prima in orde

alles prima in orde

Uitstekend.

Zeer goede opvolging.

Dank der Explosionszeichnung konnte ich mir das Ersatzteil für den Rasenmäher super herraussuche das

Dank der Explosionszeichnung konnte ich mir das Ersatzteil für den Rasenmäher super herraussuchen. Lieferung erfolgte ohne Probleme Ersatzteil passt. Vielen Dank

Materiaal goed ontvangen

topservice ,zeker voor herhaling vatbaar MVG peter

Wolfswinkel, altijd goed!

Kennis van zaken, goede voorraad en snelle levering!

très bien parfait

sehr gut, perfekt, die Bestellung ist konform und gut verpackt

Correct

Het onderdeel wat ik zocht was er en is perfect bezorgd.

Zeer snelle levering ook in België

Gutes Angebot und schnelle einwandfreie Lieferung

Meine erste Erfahrung mit Angebot, Bestellung und Lieferung sehr korrekt und schnell

Duidelijke website

Snelle en juiste leveringen goed contact gehad met klantendienst

TOP zaak

Alleen al vanwege de service koop ik hier alles wat ik nodig heb.

Beter service kan men niet wensen. Van in het begin werden we prima op de hoogte gehouden. Subliem

Pefecte service. Stelde een vraag naar de beschikbaarheid van een product en kreeg enkele minuten later antwoord op mijn vraag. Subliem. Ook werd ik constant op de hoogte gehouden welke stappen er ondernomen werden en in welke fase mijn zich bestelling bevond. De beste service die ik ooit heb meegemaakt.

Correcte prijs

Correcte prijs, verpakking zeer ok

Prima website - snelle afhandeling bestelling

Bestelling zeer snel en correct geleverd. Helaas had ikhet verkeerde onderdeel besteld maar vlotte service bij het retourneren. Aangename ervaring.

Goede acu

Ben heel blij correct en vlug geleverd ik raad deze winkel aan.

Reageren niet op een reclamatie.

Husqvarna start relais gekocht. Echter nu blijkt het relais te blijven hangen zo nu en dan. Eerste keer meteen de accu ontkoppeld omdat de startmotor geactiveerd bleef. Nu blijkt met een tikje met de schroevendraaier het relais af te vallen. Hierover gerecameerd en gevraagd voor een nieuw exemplaar......geen reactie..... en iet 1 bericht maar wel 5 of 6 keer een bericht gestuurd. Zelfs nog iets anders besteld dat wordt wel geleverd. Uiteindelijk bij kees van der spek het onderdeel besteld waarschijnlijk kan ik wel fluiten naar garantie. Ik ben blij dat ik geen husqvarna 320 nera met epos module daar gekocht heb. Stel je voor dat je daar iets aan heb... Ga wel een betrouwbare partner zoeken voor zo'n aankoop.

Antwort des Geschäftsinhabers

Wij hebben uw review gelezen. Wat vervelend dat u een slechte ervaring met ons heeft gehad. Echter, helaas hebben we geen enkele informatie kunnen vinden in ons systeem met het opgegeven e-mailadres. Wij leveren uiteraard de garantie en service die u kunt verwachten. Maar met beperkte informatie kunnen we helaas niet onderzoeken wat er misgaat. Wilt u contact met ons opnemen via klantenservice@wolfswinkel.nl met als onderwerp "Review: 376bd112-5488-4f87-bb4c-a197b940aa96"? Met vriendelijke groet, Wolfswinkel Groentechniek

Schnelle Lieferung

Übersichtliche Anleitungen und Ersatzteillisten.

Zuverlässiger Lieferant mit einer vielfältigen Produktpalette von hoher Qualität. Danke für die sch

Ich wünsche das es für immer so bleibt. Weiterhin so und viel Erfolg. Danke

producten zijn gemakkelijk te vinden en te bestellen.

perfecte ervaring met de site , bestellen en ontvangen van de producten.

Snelle levering van het juiste materiaal!

Niet de eerste keer dat ik bij Wolfswinkel bestelde, maar zeker ook niet de laatste keer. Zoals de vorige levering was ook dit weer in orde. Snelle levering, met telkens een update van de status, het juiste materiaal en een heel correcte prijs.

Top, bestellen en geleverd binnen de 2 dagen in België

Webshop aangeklikt, duidelijke omschrijving besteld en geleverd binnen de 2 dagen in België. Geen enkele opmerking te bedenken! Top service

Über Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.

Kiyoh Bewertungen