Commande

Bien reçu le paquet avec le produit commandé pas d’erreur, rien à dire de plus très bon service

Wunderbar(!) - schnell, das richtige und passende Produkt ohne viel Aufwand.

Dankeschön... :-)

Schnelle Lieferung

Schnelle korrekte Lieferung. Jeder Schritt bis zu Auslieferung wurde dokumentiert. - TOP

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Product and services are in high-quality

Quick service Good price

super

zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, vlugge levering van bestelling, juiste berichtgeving i.v.m. levering.

Snelle levering, goede prijs

Print voor Husqvarna besteld, sneller geleverd dan voorzien.

Great service, even overseas!

They had a hard to find part for my Husqvarna mower. Reasonable price, promptly shipped. Overall, a good buying experience. Recommended!

Commande de roues pour Husqvarna

Tout parfait satisfait du matériel du traitement de la commande ainsi que de la livraison .Je recommande.

alles perfekt

alles perfekt

vlekkeloos bestellen

tekeningen en onderdelenlijst duidelijk en makkelijk bestelsysteem!

Duidelijke website, snelle levering, product voldoet aan de verwachting

Great service

Good product fantastic company they keep you updated all of the time. Fast delivery

Guter Shop !!!

Webseite sehr gut aufgebaut, man Kommt leicht u seinem Produkt . Der kauf ist leicht und unkompliziert. lieferung auch wie angegeben Termingerecht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mijn bestelde product snel geleverd. Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Sehr zufrieden!

Ersatzteil wurde zu einem sehr guten Preis und geringen Zustellkosten sehr schnell geliefert. Gerne immer wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede spullen, volgens afspraak geleverd

Zocht wielen voor mijn maairobot Husqvarne 305. Wolfswinkel had ze en ze pasten.

Sehr einfache Ersatzteilsuche und Bestellung!

Hatte Ersatzteile für einen Husqvarna Sägetisch gesucht und konnte hier alles sehr einfach finden anhand von Explosionszeichnungen und Links zu Ersatzteilnummern.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi product, snelle levering.

Goede communicatie

De bestelde schoenen hadden een langere levertijd. Werd keurig op de hoogte gehouden over stand van zaken.

Schnelle Lieferung

Gutes Preis-Leistungsverhältnis

Rapidité efficacité

Super matériel conforme a mes attentes La livraison était ultra rapide Merci a vous

Produits conformes

Produits conformes et bien compatibles avec mon débroussailleur. Produits bien emballés. Délai de livraison correct

Prima service.

Na mijn telefoonische melding, ben ik prima geholpen en is actie ondernomen. Daaroor mocht ik afgelopen zaterdag mijn produkt(Roll dengel) gebruiken voor een grote klus. Bedankt

Oui...

Oui...

Goede informatie omtrent de afwikkeling van de bestelling en goed produkt

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS