Snelle reactie en snelle levertijd.

Voldoet geheel aan mijn verwachtingen en nog scherp geprijsd ook!!

Snelle correcte levering

Prijs concurrerend en snelle levering

Sehr schnelle Lieferung

Gute Kommunikation und schnelle Lieferung. Teil passt perfekt.

Snelle service. Zeker ook de afwerking van een backorder. Top!

Snelle service. Vriendelijke dame aan telefoon toen we navraag deden over de backorder. Zij kwam haar afspraken direct na. Zeer goede service.

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Van bij de bestelling een goede communicatie en snelle opvolging

Super lampje

Snelle levering. Goed product Blij mee Precies wat ik zocht

Alles hat gut geklappt.

Von der Bestellung bis zur Lieferung hat alles gut geklappt.

Helemaal top geregeld

Gebeld en direct de volgende dag geleverd. Hoe snel wil je het hebben. Super bedankt

Breed assortiment, goede service en alles snel in huis! TOP

Très facile à trouver Les pièces

Site très facile à trouver des pièces bien particulière. Rapidité pour l'envoi et suivi de la commande toujours très appréciable.

Netjes verpakt en snel verzonden

Netjes en snel verzonden. Goede communicatie over de status van je bestelling.

Uitstekende firma

Nvt

Gewoon perfect

Een hele webshop ervaring. Een hele goede en toegankelijke website, prima prijs en een snelle verzending. Hier kan menigeen een voorbeeld aan nemen.

Alles snel in huis als hovenier!!!

Vaak mooie acties, en handige tools om bijvoorbeeld zaagkettingen op te zoeken zonder dat je artikel nummer nodig hebt. Ga zo door!

Mooi apparaat en voor een super prijs

Zeer tevreden over de prijs , en de snelle levering.

Heerlijke winkel, fijn personeel en fenomenaal aanbod

Ik kan hier niks aan toevoegen, super winkel

Vlotte service

Product als verwacht voor goede prijs

Top houtklover

Ondanks de topdrukte op 4 december last minute werd het sinterklaaskado razendsnel op 5 december netjes bezorgd, een mooie Kindling cracker.

Livraison rapide et bien emballé

Le paquet est bien approprié , pas trop grand je n'est pas encore essayer les objets commandés

Duidelijk vlot en betrouwbaar

Duidelijk vlot en betrouwbaar.

Zoals ik lees mensen met negatieve ervaringen .kan ik me niet in vinden .had een bestelling geplaatst na een week niks .mail contact gehad ,snel en netjes beantwoord .paar dagen later bestelling binnen .dus prima winkel met prima service .mensen jullie zijn verwend en ongeduldig dat is mijn mening ..credits voor dit bedrijf.

Jedes noch so kleine Teil ist extra bestellbar

Bekam nirgens eine passende Schraube für unsere Motorsense 333R bis ich auf ihrer Firmenseite fündig wurde seitem bestelle ich alle Husquarna Teile für Kettensäge...bei ihnen

Professioneel en bereikbaar

Professioneel geholpen om de juiste keuzes te maken. Flexibel in levering of afhalen met de mogelijkheid om bestelde artikelen toch niet af te nemen bij onbedoelde pasvorm.

Snel en kloppend!!!!

De zaklamp was er zeer snel! En het was ook precies de lamp die ik wilde. Ik ga zeker nog wel meer bestellen bij u!!!

Ik heb er al meerdere keren besteld en ze zijn altijd uitstekend: snelle levering, kwaliteitsproducten. Ik kan ze 100% aanbevelen

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS