prima klantenservice

Ondanks dat mijn bestelling kwijtgemaakt was door GLS ben ik prima geholpen door de klantenservice en heeft men het product opnieuw opgestuurd. Zeer tevreden over dit bedrijf, ze verdienen een dikke 10

Pakket was verloren in de mail, maar de klantendienst heeft zo snel mogelijk een nieuwe opgestuurd.

Prima levering

Snel verzonden en goede communicatie!

Snelle service, prima kwaliteit en voortdurend info over de voortgang van het proces. Chapeau!

Sehr gute Ersatzteilversorgung in hoher Qualität

Top Ersatzteilversorgung in Herstellerqualität (kein Chinaschrott) auch für älteren Maschinen. Sehr gute Internetseiten (intuitiv bedienbar). Sehr guter Lieferservice. Ich bin insgesamt sehr zufrieden. - Vielen Dank für Ihre Bemühungen!

Bestelling en levering was top geregeld

Dit was mijn eerste bestelling bij Wolfswinkel, goede planning top

Top… goede service en contact

Fijn zaken gedaan goede service en een aanrader om met dit bedrijf zaken te doen

Super rapide et précis

Produits correspondant à la commande et livraison très rapide

Top.zeer snelle levering

Wolfswinkel top Klantvriendelijkheid voorop Leveringen vlgs het boekje

Gut, günstig, fair!

Nach zwei Bestellungen bei WW hatte ich doch tatsächlich einen Gewährleistungsfall. Dieser wurde jedoch innerhalb kürzester Zeit zu meiner vollsten Zufriedenheit gehandhabt. Toller Kundenservice, schneller Kontakt, sehr kundenorientierter Lösungsweg bei einer Reklamation. Hut ab!

Duidelijke webshop, behulpzame medewerkers

Eerst zelf doen en als je het niet kan vinden of vragen hebt, dan pas bellen. Prima contact en heldere afspraken. Daar kan je wat mee!

Great

Fast and efficient customer service I recommend

Alles top gelaufen, von der Bestellung über Lieferung bis Passgenauigkeit.

Sehr empfehlenswert, was mir besonders gefallen hat, war die Zeichnung der Ersatzteile mit den dazu gehoerigenen Nummern. das ist einfach und man muss nicht ewig suchen, einfach super. Danke ans Team

Sehr zuverlässiger Händler

Ware würde zum angegebenen Zeitpunkt geliefert und entspricht genau der Beschreibung

je suis contente de ma commande

Livraison rapide et conforme à ma demande

Het product was zoals vermeld

Scherpe prijs. Het geleverde product was precies zoals het was omschreven.

Goede site, snelle levering,

Snelle service, heldere website, goede producten

Prima ervaring

Automower 430X

Toller Laden, ich habe alles gefunden, was ich gesucht habe. Der Service, die Informationen und der Versand sind super!!! Ich empfehle es sehr

Originele producten

Heel bijzonder om het gewenste ponderdeel bij Wolfswinkel te vinden.

De draaiknop van mijn Gardena slanghaspel was kapot. Nooit gedacht zo'n soort onderdeel nog te kunnen vinden. Ik was dus aangenaam verrast dat Wolfswinkel het in het assortiment had. Besteld en perfect geleverd. Super.

Goed en netjes binnnen gekregen

Al vele bestellingen zeer tevreden

Ik heb al vele bestellingen geplaatst. Fijne website, duidelijke communicatie en adequate leveringen.

Prima levering.

Snoei schaar werkt prima