duidelijke site, snel geleverd, goede prijzen

De website van Wolfswinkel is compleet en duidelijk. Goede producten voor een goede prijs en nog snel geleverd ook.

Alles bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

parfait pour moi

colis bien arrivé , en deux paquets . merci beaucoup !

Naar een telefoontje naar jullie de tafel vlug gekregen.

Het was een cadeau voor mijn man en die is er heel blij mee. . En gaan zeker nog wat bestellen . Fijne feestdagen. Gr.Mary

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Goed geholpen

Dikke prima

1e keer besteld, vlotte verzending!

Gemakkelijk besteld , perfect geleverd

We zochten op internet We kwamen uit bij Wolfswinkel Gemakkelijke te bestellen en daarna goede informatie en levering

prima complete levering

zoals het hoort :-)

Ouderwetse prettige en snelle service en hele goede kwaliteit!

Wolfswinkel communiceert snel en duidelijk. Doen wat ze beloven en leveren kwaliteitsspul. Uitermate tevreden! Henk H

Alles bestens, gerne wieder.

Schnell und günstig.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prettige service; men dacht goed mee en nam alle tijd die nodig was.

Dit noem ik klantenbinding! Ik kom zeker terug!

Goede producten, snelle levering mooie prijs en goede service

Het product is gelijk aan hetgeen op de website staat. De levering is snel en goed verzorgd. Ook de service van de klantenservice is heel goed en de medewerkers zijn vriendelijk. Ben tevreden en zal dit zeker aanraden aan anderen.

Als kind in een snoewinkel zo blij

Wat een prachtige winkel en super goede service!!

Goede toelichting op de Husqvarna Automover 430X Nera

Dorpsgenoot Arend van der Knijff adviseerde mij Wolfswinkel aan. Hij was bijzonder tevreden en ik hoop dat het zelfde geld voor de zomer van 2025. Tot nu toe zeer tevreden en zijn bezig met installatie.

Super geholpen. Kleine uitdagingen heel netjes opgelost.

Een heel aantal materialen en gereedschap besteld, en keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Een niet verkrijgbaar artikel in overleg vervangen voor ruim gelijkwaardig, een klein defect aan een geleverd artikel netjes opgelost. Echt heel fijn samenwerken

Zeer goede producten.

Zeer goede producten

Heel erg vriendelijk geholpen door personeel.

Bestelling geplaatst voor zaagbroek en bretels, maar nog geen mail ontvangen dat de producten klaar lagen. Toch langs gekomen, en de producten werden gepakt. Super vriendelijk en simpel geholpen.

Bedankt

Alles inorde zoals ik het wou Maar we hebben nog een onderdeel van de zelfde machine die we negers terug vinden Kunnen jullie ons helpen Dat zijn de gegevens Sprocket#40chaun8 tooth Nummer 539003149 Vriendelijke groeten Trenson Kurt [email protected]

Prima prijs, vriendelijk en goede service

Grasmaaier ingeruild, prima prijs gekregen en thuisbezorgd, oude grasmaaier meteen meegenomen. Winkel heeft enorm assortiment. Ga zeker vaker bij hen kopen.

correcte en snelle levering

toestel gevonden dat ik al langer zocht

good products, and quickly sent

good products, and quickly sent I was worried about some of the bad reviews, but I did call for information and they answered everything I needed to know.

Goede verzorging perfect ingepakt snelle levering.

Zeer fijn, snelle en goede levering.

Husqvarna bladblazer besteld, via de webshop. Duidelijk, makkelijk en toegankelijk systeem. De bladblazer was ook nog eens snel geleverd en dat tijdens de drukke dagen. Complimenten!

Super choix et prix intéressant

Beau choix d'articles et site super

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS