Mooi product, snelle levering.

Goede communicatie

De bestelde schoenen hadden een langere levertijd. Werd keurig op de hoogte gehouden over stand van zaken.

Schnelle Lieferung

Gutes Preis-Leistungsverhältnis

Rapidité efficacité

Super matériel conforme a mes attentes La livraison était ultra rapide Merci a vous

Produits conformes

Produits conformes et bien compatibles avec mon débroussailleur. Produits bien emballés. Délai de livraison correct

Prima service.

Na mijn telefoonische melding, ben ik prima geholpen en is actie ondernomen. Daaroor mocht ik afgelopen zaterdag mijn produkt(Roll dengel) gebruiken voor een grote klus. Bedankt

Oui...

Oui...

Goede informatie omtrent de afwikkeling van de bestelling en goed produkt

Ich hatte keine Probleme beim einbauen das Teil ist Top.

Von der Bestellung bis zur Lieferung hat alles geklappt.

Goede snelle service

ben zéér tevreden met de keurige afhandeling en goede kwaliteit

ondanks de drukte toch snel afgehandeld. Goede communicatie. Prima producten. Blijf zeker klant bij Wolfswinkel.

Was duidelijk en goed

Ik had nog nooit wat besteld maar mijn zoon had dit op zijn verlanglijstje voor zijn verjaardag. De bestelling liep soepel en voldeed aan mijn verwachting. Hartelijk dank.

Alles is heel vlot verlopen

Bestelling gedaan, email gekregen, dagje later email van Postnl met tracking en binnen de week van Nederland naar België pakje in de bus !

Snelle levering. Robotmaaier rijdt na 1 dag lweer.

Snelle levering. Alles op voorraad

Alles gut geklappt

Tolle Website

Top kwaliteit goede service snel geleverd aan te raden aan iedereen bedankt luc Thaens

Gut und Zuverlässig

Ich habe zum ersten mal hier bestellt. Es gibt keinen Grund zum Klagen, ich werde „Wolfswinkel“ bei der nächsten Bestellung auf jeden Fall mit in betracht ziehen. Es bleibt zu sagen, vielen Dank für die angenehme Transaktion.

hat alles gut geklappt

Online ging gut , und Lieferung mit Ankündigung auch

Kwa prijs zit het goed en werd ook snel geleverd

rapide, produit conforme

Je recommande vivement

Snel en juist geleverd

Juiste artikel snel ontvangen en voor goede prijs!

Weinig info tov levering producten

Ik moest achter de datum aan om erachter te komen welke datum de levering. Maar voor de rest ging de levering goed en werd op de hoogte gehouden.

goede en snelle service!

Verkeerd bestelde v-snaar retour gestuurd en alles netjes geregeld en geld terug gekregen!

Groot in kleine bestelling (waarde € 4,90 ex vzk))

Keurige zaak. Besteld, ( Onderdeel voor Gardena tuinspuit)dag later verzendbevestiging en 2 dagen later in huis. bedankt.

Ik had onderdelen nodig voor mijn Gardena grasmaaier. Deze waren makkelijk te vinden en werden zeer snel geleverd tegen een redelijke prijs. Ben dus zeer tevreden en de grasmaaier werkt nu weer perfect. Bedankt!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS