Correcte levering en prijs

Zeer correcte levering, documentatie en prijs, ben zeer tevreden.

Perfekt

Schnelle Lieferung und prima Preis-Leistungsverhältnis

Efficient

I made a mistake in order, selecting incorrect delivery, my order was refunded, thank you

Sehr gute Information.

Liefertermin wurde eingehalten.

materiels très correct

livraison rapide et conforme

Snel en goed product!

Ik kocht biologisch afbreekbaar trimdraad voor mijn Bosch grastrimmer. Snel geleverd en passende verpakking (niet groter dan nodig). Het product is minder sterk als een plastic draad, maar dat wist ik. Af en toe tijdens het maaien moet ik de draad weer door de spoel halen omdat die er uitschiet. Maar ik ben zo blij dat ik nu geen plastic meer in het milieu breng! Voelt goed en mijn gras ziet er prima uit! Nu de gele maand mei niet maaien in het kader van Maai mei niet. Word ik blij van en de bijen en insecten, vogels en egels en noem maar op ook!

Sehr schnelle Lieferung und sehr gute Artikelbeschreibung!

Sehr schnelle Lieferung und sehr gute Artikelbeschreibung!

een aanrader.

Toegankelijke site, prima levering.

Alles perfekt

Alles perfekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit en snelle levering.

Zeer positief over de ontvangen bestelling.

Goede service heldere website.

Geweldig snel

Mooi aperaat, doet wat het moet doen, geweldig in gebruik.!

Vertraging in levering met inzet opgelost!

De eerste levering bleef weg. Was een post nl hapering maar door dame Kim adequaat opgepakt en een nieuwe zending door haar gedaan van mijn polvi predator snoeischaar van een aardig bedrag. Daarom te prijzen dat men niet draalde of ging wachten maar actie ondernam en naar tevredenheid is het bezorgd en gebruikt. De predator werkt als een heerlijk gereedschap, snel, sterk en handzaam. Ik heb denk ik de helft van anders aan tijd besteed als ik met de handscharen bezig was, hoewel ook goeie van Fiskars. Maar de predator verslaat ze!!

Erg tevreden!

Ik heb er fijne produkten kunnen kopen, snelle en goede levering, prima communicatie. Ik ben zeer tevreden!

Alles helemaal goed

Gewoon goed...zoals het hoort

Snelle levering, ruim assortiment

Goede en overzichtelijke website met een ruim assortiment. Levertijd is in enkele gevallen iets vertraagd door koerier. Voor mij als boomverzorger een zeer fijne webshop waar ik zeker nog vaker zal bestellen.

Perfekt

Super Auswahl an Gadena und anderen Sachen

Uitstekende webshop!

Duidelijke site, veel producten en een snelle levering!

Prima voor herhaling vatbaar

Ondanks dat er op de site aangegeven was dat vanwege drukte de levering mogelijk wat vertraagd zou zijn, was t bestelde binnen 3 dagen in huis. En prima verpakt bovendien!

Goede snelle service

Item zoals afgebeeld en uitgelegd. Goede en snelle service

Toppie

Klopt precies

Weer een levering conform verwachting!

Met enige regelmaat bestel ik producten bij Wolfswinkel en nog nooit is er iets misgegaan!

Bis jetzt nur gute erfahrung

Nach der Bestellung wurde die Ware schell Versand obwohl ich aus Ungarn bestellt habe vielen Dank nur zu empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

‘s ochtends gebeld en het lag ‘s middags klaar in de winkel; heel fijn !

Super Lieferung Super Produkt

Lieferung GLS war ärgerlich da vier Tage in Holland danach ging es schnell. Produkt Räder Gardena Rasenroboter super

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS