Snelle en nette levering!

Netjes op tijd en professioneel bezorgd bij een opgegeven ophaalpunt.

Ersatzteil für husqarna

Pünktliche Lieferung passt optimal immer wieder gern

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd en snel in gebruik

Wunderbare Qualität!

Habe einen schönen Husqvarna Schlüsselanhänger aus Leder gekauft, und bin sehr zufrieden mit der Qualität des Lesers und dem Schriftzug! Alles passt! Schneller Versand und ein guter Preis! Würde jederzeit wieder hier was bestellen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijk mail contact en goeie service

Dit is mijn eerste keer, zeer tevreden

Gewoon goed

Correcte berichten, geen poespas

vlot en goed. Prima materiaal.

Unkompliziert und schnell geliefert.

Habe sehr schnell das gefunden was ich brauchte. Wurde heute geliefert und bereits verbaut. Funktioniert alles. Die Versandkosten fand ich zu ein wenig hoch...sonst alles super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Voldoet aan verwachting, netjes verpakt

Voldoet aan verwachting, netjes verpakt, degelijke kwaliteit

Top service.

Voor een Husqvarna heggenschaar had ik een nieuwe pcb besteld, echter deze moest nog worden ingeregeld. Na het langsbrengen bleek de pcb niet defect te zijn en is voor een andere oplossing gekozen. De pcb is zonder problemen gecrediteerd en de reparatie kosten zijn niet in rekening gebracht. Nou, als dat geen service is. De kennis van de apparatuur waar men dealer van is, is ongeëvenaard. Wolfswinkel kan ik iedere professional en particulier aanbevelen.

Alles bestens geklappt

Artikel war wie Beschrieben, die Lieferung erfolgte schnell und zuverlässig und war sicher Verpackt.

Alles wie beschrieben erhalten - Ware Top

Ware wie bschrieben erhalten - pünktliche Lieferung - gut verpackt - wunderbar

Commande rapide

Suite offre vu via referencement Google Délai de livraison plus rapide que prévu Agréablement surpris

geweldig

strakke prijs en netjes geleverd met gls

Goede prijs

Goede prijs en site, snelle bezorging, klasse!

Geweldig, prima service

Goede en snel geregeld, zeer behulpzaam

De bestelling is goed aangekomen

als het goed is het goed

Good part delivered on time

Ordered on Wednesday, part was delivered on Friday. God part, fitted easily.

Meteen geleverd

Niks op aan te merken prima geregeld.

Niet lang moeten wachten achter het bestelde stuk. Nu kan ik terug volle bak hout zagen, zodat we er warmpjes bij zullen zitten deze winter. En dat dat door jullie mij het juiste stuk te kunnen bezorgen voor mijn kettingzaag.

Top levering van Olight lamp met goede korting

Ik zocht een specifieke zaklamp en alleen hier vond ik m voor een betere prijs, levering was zeer snel en goed.

Geregeld als afgesproken

Ik vind het zó jammer dat we niet méér tijd hadden om in de winkel rond te kijken. We zouden er wel een uur rond hadden kunnen neuzen… ☹️

Goeie blokken

Goeie lindehout blokken en snelle levering

Top Preis

Abwicklung einfach, schnelle Lieferung und der Preis passt. Gerne wieder