Günstigster Preis.
Telkens ik bestelling doe is die sneller geleverd dan opgegeven en het juiste artikel en van de hoogste kwaliteit
ruim aanbod goede beschrijving snelle levering . Overigens is dat laatste niet een essentie, voor mij hoeft het niet perse de volgende dag in de bus te liggen. Zelden is dsergelijke speod essentieel, hooguit leuk. dus enkele werkdagen levertijd is geen probleem.
Ben zeer goed geholpen en heb goede uitleg gehad . Gaat hier niet alleen maar om je dure spullen te verkopen maar wat goed bij je past.
Alles Original und schnell verschickt. Passt dementsprechend alles perfekt. Dazu auch noch günstig und zuverlässig was den Bestand betrifft.
Nadat door mij een ' kapotte' machine werd gebracht, weert er naar gekeken en hen in overleg een ander nieuw machine aangeschaft.
Zum wiederholten Male haben wir hier eingekauft. Schnelle Lieferung, auch nach Deutschland. Danke, so sollte Service überall sein.
Goede en correcte service.
Momenteel heb ik altijd kunnen vinden wat ik zocht. De levering is super snel.
Altijd goede service en advies door kundige mensen die plezier hebben in hun werk. Afspraken worden punctueel nagekomen.
Was ditmaal wel heel snel geleverd!! meegenomen maar vooral de kwaliteit van het splijtijzer is top!
Das finden der Ersatzteile ist dank der Explosionszeichnung super einfach. Die Preise sind fair und der Versand erfolgt umgehend.
Snel en goed.
Zeer uitgebreid assortiment van reserve onderdelen
Prima bedrijf en goede service! Kleine opmerking wel: verzending zou ooit wat vlugger mogen. En de facturering is behoorlijk onlogisch. Datums facturering in mail kloppen niet met datum van bestelling, daardoor moeilijk te vinden in mailbox met de boekhouding.
-Duidelijke onderdeeel tekeningen per Husqvarna machines, Wat bestellen erg makkelijk maakt. -Keurig op hoogte gehouden over de verzending. -Nette prijzen van de onderdelen.
Bestelling snel geleverd en scherp van prijs !
Update: er is gelukkig snel contact geweest. Fijn gesproken over de telefoon en gezegd dat er een nieuw onderdeel wordt opgestuurd. Prima actie! Het een er dus op dat er geen contact mogelijk is, maar databus er dus wel. Geen contact met klantenservice mogelijk; Telefonische storing? Nee ze hebben het gewoon te druk, Op de website staat ook: geen email versturen. Hoe kan je dan met je probleem terecht. Heb motormaaier gekocht (750 euro) en deze doet het niet. Via Husqvarna (Mcculloch valt hier onder) en deze meldt ga naar je dealer! MMMM goede service van beide partijen.
Bedankt voor uw review en onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren bij het proberen contact met ons op te nemen. Onze technische afdeling werkt er hard aan om de telefoonstoring zo snel mogelijk op te lossen. Een van onze collega's heeft na contact reeds een passende oplossing gevonden voor uw situatie. Bedankt voor uw begrip. Onze technische afdeling werkt er hard aan om de telefoonstoring zo snel mogelijk op te lossen. Een van onze collega's heeft reeds een passende oplossing gevonden voor uw situatie. Bedankt voor uw begrip.
Original review
Ich habe vor 2 Wochen Husqvarna Ersatzteile bestellt und bezahlt, die Teile sind nie angekommen, es gibt keine Tracking Nummer keine Nachricht zur Lieferung und telefonisch läuft nur ein Band.
Vielen Dank für Ihr Feedback. Es tut uns aufrichtig leid für die Unannehmlichkeiten beim Kauf und der Lieferung der Husqvarna Teile. Die Teile sind heute mit großer Verzögerung angekommen. Aktuell haben wir einen Telefonausfall, arbeiten jedoch hart an einer Lösung. Ihr Paket ist bereits verpackt und bereit zur Abholung durch den Spediteur. Wir entschuldigen uns nochmals für die Verzögerung und die entstandenen Schwierigkeiten.
Snel gisteren besteld vandaag binnen en de maaimachine werkt weer. Super service
Deskundig en effectief. Succes
Zoals altijd werd het juiste item aan een zeer nette prijs snel overgemaakt. Bovendien kan met de verzending mooi volgen. Top!
geen gezeur alles vlot door de deur!
Overzichtelijke website waar elk onderdeel makkelijk is terug te vinden adhv de onderdelentekening. Selle feedback van het verkoopsteam om alternatief voor te stellen toen een bepaald onderdeel niet meer in stock was. Duidelijke communicatie omtrent de status van je bestelling. Gegroepeerde verzendingen van de onderdelen is erg efficiënt.
Goede service , na 1 telefoontje is alles goed geregeld
13 Krimweg A
Hoenderloo 7351 AS
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.