zeer gemengde ervaring bij 2 bestellingen

Eerste bestelling in mei 2025 verliep normaal en redelijk snel. Mijn tweede op 8 juni 2025 héél wat minder. Begin deze week had ik nog steeds niets vernomen van een eventuele levering. Eén week geleden stuurde ik een e-mail met de vraag hoever mijn bestelling stond. Na enkele dagen nog steeds geen respons. Eergisteren terug een mail met dezelfde vraag over de stand van zaken. Nog steeds nihil respons op het verzoek. Op de bestelling kan ik wel zien dat er een item nog moet binnenkomen, maar die datum schuift elke dag op. Het minste dat ik verwacht is een antwoord op mijn vragen. Nog steeds niets ........

Wolfswinkel houdt z’n klanten in de gaten als een echte wolf en ja, ook bij een schep!

Online een Gardena-accu en een schep besteld om de paardenbloemen te lijf te gaan. Accu kwam snel binnen, maar de schep zat er niet bij. En tóch: even later viel hij gewoon op de mat, keurig nagezonden zonder dat ik er iets voor hoefde te doen. Geen mail, geen belletje, gewoon geregeld. Geen poeha of overdreven klantvriendelijkheid, maar wél aandacht en betrouwbaarheid. En dat telt. Zelfs bij een kleine bestelling. Wolfswinkel: geen groots geblaf, maar ze bijten zich wél vast in wat ze beloven. En juist dát maakt dat ik hier met plezier opnieuw zou bestellen.

Snelle levering, mooie kortingen

Snelle verzending, correcte afhandeling

Alles in orde, correcte afhandeling

Y

T

Webwinkel overzichtelijk. Geen ex.btw maar gewoon meteen inc.btw bedrag. Snel geleverd. Bij drukte goed op de hoogte gesteld van vertraging.

Gewoon goed

Prima website. Helder en duidelijk. Goede verzending

Goed snel

Voor veiligheid spullen vind ik het belangrijk het snel in huis te hebben als het vervangen dient te worden dit was het geval

Zeer goed.

Er was een issue met de transporteur maar dit is heel professioneel opgelost

Snelle service. Fantastisch

Ik heb mijn nodige onderdelen snel gevonden op de site, na mijn betaling volgde de levering al even snel, ondertussen geplaatst en alles werkt perfect .

Goede en snelle service

Op de juiste dag en tijd geleverd .

Guter Service und problemlose Lieferung.

Perfekte Teilesuche und Lieferung.

Snelle levering ondanks de voorjaarsdrukte.

Snelle levering, correct bedrijf.

Mijn ervaring is goed. ze doen wat ze beloven. En de prijs is ook goed van de aangeboden goederen. zeer tevreden.

einfache Ersatzteilauswahl

Lieferung der Teile sobald verfügbar

pratique et rapide

Article à prix intéressant, les références sont faciles à trouver et l'envoi est rapide et soigné

Geweldig !!!

Snel en correct

Gewoonweg perfect

Weeral een excellente service. Pertinente en duidelijke informatie betreffende de evolutie van mijn bestelling. De verpakking kan echt niet beter. Een sterke aanrader!

Snelle afhandeling, snel geleverd.

Ik heb een onderdeel voor onze robot maaier besteld. Was meteen voorradig en binnen 2 dagen geleverd. Top!

alles perfect

goeie afspraken zeer goeie service,alles naar wens,dikke proficiat voor WOLFSWINKEL

Très bien

Commande conforme et bien reçu

Sehr spät geliefert, bin ich nicht gewohnt

Tþt

TC 242 TX Antriebsriemen und Mähdeckriemen

Hervorragender Riemensatz, gerne wieder. Unglaublich was das gleich wieder für einen Unterschied macht.

Mijn bestelling had ik heel snel en alles mooi verpakt helemaal top kan niet beter

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS