Snel en correct

Ondanks dat ik Postnl hier liever niet heb, en dus Gls had aangeduid, was het pakje wel met Postnl verzonden. Ik gaf hier dus kritiek op en binnen de 5 minuten had ik een antwoord binnen met de reden, die ik begreep. Snel en correct dus.

Goedkoper kon ik het niet vinden!

Mooie website, breed gamma, zeer goede prijzen. Snelle levering. Kortom gewoon goed

Super snel geleverd

Prima ervaring met zeer snelle levering.

Goede levering en snel

Het product is te klein, ik kan het dus niet gebruiken, dat is geen half maantje voor een grasmachine, maar eerder voor een koffie molen. Zo klein is dat. Maar goed ik zal de goede wel vinden. Het moet wel want anders kan het mes van de grasmachine niet draaien. Jammer./

Perfect en goed op tijd.

Het artikel voldoet perfect aan de verwachtingen en was zeer snel geleverd, als ik dit bij ons in bij de tijnmachinehandelaar bestel is het waarschijnlijk niet op stock, en moet ik dus veel langer wachten. Dat is niet zo fijn met een half gemaaid gazon.

Heeft even geduurd voordat het heleverd werd, maar zag er prima uit

Mooie kindlecracker, goed op de hoogte gehouden van de levering

Snel en goed

Top! Doet wat beloofd wordt.

Super snel. Prima product.

Goede service. Genoeg keuze. En goedkoop.

perfect produkt en service

perfect produkt en service

Snelle service, goed verpakt

Alles verliep goed Vanaf het bestellen tot aan het bezorgen. Ben zeer tevreden

Vlotte levering & correcte prijs

Materiaal werd snel geleverd en goede prijss!

Goede producten

Supersnelle levering. Top!

I haven't received my purchase yet so I have to rate you poorly

I haven't received my purchase yet so I have to rate you poorly

• Would you recommend us? No

Goed zoals altijd Mis alleen het contact en lopen door de snoepwinkel

Snelle offerte en levering door zeer bekwame en aardige monteur

Live, telefonisch en online prettig zaken doen met Wolfswinkel

Al jaren kom ik graag naar de Wolfswinkel. Ik ben op persoonlijk en bedrijfsmatig vlak zeer tevreden over het aanbod, vakkennis, klantvriendelijkheid en nu (2020-2021) het online bestellen van gereedschap aan de orde is, ervaar ik dat de Wolfswinkel de kwaliteit van afhandeling “hoog in het vaandel” heeft staan.

Overzichtelijk en snel

Zaterdag avond besteld en dinsdag ochtend al in huis ...... supersnel en netjes geleverd

Snel, goed, professioneel en met zorg afgehandeld!

Ik heb bij heel wat -veel grotere- bedrijven aanmerkelijk slechtere ervaringen met online bestellen. Goede website, heldere bestelprocedure, ruime informatie over betalingsontvangst en voortgang van bestelling en snel geleverd. Geen moeilijk ingewikkeld gedoe, gewoon even regelen. En ik kom liever echt in de winkel maar nu dat even niet kan was ik hier ook blij mee! Top!

Fast and effective

I do not understand your language but I can tell you that I have been very happy to receive the parcel so quickly. Its exactly what I was looking for. Thank you so much. Sunny greetings from the French Alps. Serge BOUTTAZ

Goed materiaal

Leveren top producten van top merken voor een goede prijs

Goede afhandeling van de bestelde orders

Duidelijk overzicht van de bestelde order. Netjes en verzorgd verstuurd. Ook de klantenservice staat je erg vriendelijk te woord.

Prima website, makkelijk bestellen en snelle levering!

Snel en complete zending

Mijn bestelling snel binnen en netjes compleet kan niet anders zeggen top. Vele bedrijven beloven de volgende dag levering maar Wolfswinkel doet het

duidelijke website

No noncense en correcte levering.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS