Overzichtelijke website, gemakkelijk besteld en snel geleverd!

Mijn eerste bestelling bij Wolfswinkel Groentechniek VOF was meteen een positieve ervaring. Ik vond op de overzichtelijk website vlug wat ik zocht. Het bestellen verliep moeiteloos evenals de vlotte levering. Top!

uitstekende service

Eenvoudig te bestellen en top communicatie

Alle onderdelen en snelle levering!

Ook na bestelling nog telefonisch advies gekregen.

Correcte levering en correct product

Voldoet perfect aan de verwachtingen

Snel en prima product en levering

Completely professional and fast delivery

At this complicated Corona virus circumstances, I got my delivery on time. Top reliable!

Bestel niet zo vaak maar noodgedwongen moest het nu. Het is zeker voor herhaling vatbaar

Heel tevreden over Wolfswinke

Ben er tevreden over hen al telefonich kontakt gehad met die mensen en zijn zeer behulpzaam en super vriendelijk

Super advies - geweldige after service

Op basis van een tuin plattegrond heb ik goed advies gekregen wat ik nodig had voor tuin beregening. Je wordt goed geïnformeerd omtrent de levering van je bestelling. Sommige producten die tijdens het bestellen niet op voorraad waren, hadden een langere levertijd, veroorzaakt door de leverancier. Wolfswinkel gaf een goed alternatief, creëerde zelf een (gratis) deellevering. Ook aftersales super goed geholpen met advies. Zou willen dat iedere webwinkel zo werkt!

Goede service!

Prima prijs, prima service.

Correcte levering

1ste bestelling bij deze zaak. Ivm met thuisblijf regel online besteld. Levering liet iets langer opzich wachten dan verwacht. Verder uiterst tevreden.

prima webshop. Goede service.

Uitgebreid aanbod. Prima webshop, je vind eenvoudig wat je zoekt.

Voor 17.00 besteld volgende dag al geleverd

Alles naar wens.

Zeer snelle service. Een aanrader.

de website en het bestelproces is wat onhandig(maar dat ben ik zelf ook wel)

Super snelle service

In een woord " Toppie "

Heel vlotte levering naar België ook met de Corona tijden! S’avonds een mail gestuurd onmiddellijk feedback :) Top gewoon.

Snelle levering Fijne website Ja ik zal hier zeker weer bestellen

Niets op aan te merken

Goede service met een nette bezorging.

Goede service met een nette bezorging.

Fijne firma

Ik ben Goed geholpen begripvolle berkoper

Snelle levering in goede verpakking

Een google zoekopdracht naar gardena artikelen leverde wolfswinkel als leen van de everanciers op. Als enige met een waarschuwing op de site dat, als gevolg van de coronacrisis, leveringen iets langer konden duren. Ik hou van duidelijkheid en eerlijkheid. Dus bij wolfswinkel besteld . Verrast door een bestelbevestiging met daarin de aankondiging van snelle levering. Inderdaad werd het bestelde snel geleverd. Goede service!!!

Voor herhaling vatbaar

Ik bestel regelmatig via web, maar toch de eerste maal met zulke service, ik moest niets opzoeken, alles kwam via mail waar mijn zending zich bevond .

Op zondag bestellen en op maandag al geleverd

Gewoon super

Supper ervaring

Echt een supper bedrijf en super snelle verzending zeer te vreden en echt een aanrader

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS