snelle bezorging en uitstekend verpakt!

Ik heb een landhak gekocht. Is van goede kwaliteit en kwam - ondanks het onhandige formaat - toch heel goed en handig verpakt aan

Snelle en goede service

Bestelling wordt keurig netjes volgens afspraak geleverd binnen de normale termijn

Fijne communicatie

Na mijn eerste bestelling te hebben geplaatst bij wolfswinkel heb ik dat uitstekend ervaren. Mijn product was niet voorradig waardoor het levering wat op zich liet wachten. door de goede communicatie uit dit bedrijf was het wachten het waard. ik heb meer artikelen nodig op kort termijn en verwacht het hier te bestellen.

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Van bestellen tot levering transparant, cum laude.

Snel, goed en betaalbaar. Geen mooie praatjes

Perfect geholpen

Div ondrrdelen gekocht en een tweede hands zaag incl jaar garantie ben er heel blij mee zaagd goed 562 xpg

Netjes verpakt en snel geleverd

Fiskers telescoop snoeigiraffe UPx86 en bijbehorende zaag werken perfect. Zo is het snoeien van bomen makkelijk en snel klaar.

Ik kwam, zag, kocht en kreeg thuis.

Ik wilde een bosbijl kopen. Dat is gelukt. Het is een hele mooie bijl.

Correct

Pakje snel en correct geleverd

Er stonden echter wel producten op de site waarvan in eerste instantie werd gezegd dat deze de volgende dag geleverd zouden worden. Maar bij navragen bleken deze helemaal niet meer leverbaar te zijn. Verder werd ik keurig te woord gestaan en zijn de overige artikelen snel en netjes geleverd.

Gewoon goed

Snel binnen en competitive prijzen!

Goede producten, precies wat ik bestelde, snel geleverd.

Goede producten, precies wat ik bestelde, snel geleverd.

Alles naar wens verlopen zeer snel ontvangen goed verpakt

Heel snel.

Snelle levering.

Topproduct en snel geleverd

Hier een Gardena wandslangenbox besteld voor een goede prijs en die binnen 2 dagen netjes werd afgeleverd. Prima service !!

Snelle levering en goede partsdiagrammen

Goede zoekmogelijkheden via exploded views

Gewoon snel en goed verpakt

Gewoon goed geen overdreven reclame of gekke dingen

Super snelle en correcte levering

Precies zoals beschreven. Super snelle levering. Correct. Orginele onderdelen . Eerlijke verzendkosten.

Proffesionele winkel met proffesioneel personeel top

Nette goed verzorgde zaak met betrokken mensen die ook verstand hebben van wat ze verkopen

Prima service en snelle levering.

Prima service en snelle levering.

Verkeerde lagers besteld via internet naar de winkel geweest om te ruilen was geen probleem

Super 🙌🏻

Prix, rapidité , livraison . Rien a dire Top top top

Snel en goed

Eenvoudig te zoeken op de site. Bestellen en betalen gaat makkelijk. Snelle verzending. Verbeterpuntje: Brievenbuspakketje past niet in de brievenbus. Ik had niet zoveel besteld wat ook wel in een envelop zou passen.

Snel en netjes geleverd en goed verpakt

Netjes geleverd

13 Krimweg A