Op alle fronten super

Snelle levering en het product is precies wat het moet zijn

Fijne klantenservice en snelle levering! Kwaliteit voor een goede prijs!

Niets op aan te merken en wordt zowel in de winkel als aan de telefoon ontzettend goed geholpen!

Niet lang hoeven wachten op de bestelling. Goed verpakt. Mooi product

Snelle en gerichte service.

Snelle service en vriendelijke mail dat mijn bestelling klaar lag. Ook in de winkel erg vriendelijk en snelle service. De mensen zijn erg vakkundig en willen een tevreden klant, dat merk je aan alles.

Nette prijs, goed product en snel verzonden.

Heldere beschrijving via website zowel product als bestelwijze. Vlotte levering.

Goed ontvangen Duurde alleen wel wat langer als verwacht

zoals het hoort

zoals het hoort.

Zeer klantvriendelijk, veel keuze

Had een mooie bijl besteld via de webshop. Bleek niet het model te zijn welke ik zocht. Even langs de winkel gegaan en me verbaasd over het enorme assortiment. De bijl geruild voor een zwaardere bijl. Super geholpen en een eerlijk advies.

Gemakkelijk besteld, en een spoedige levering. Goed verpakt met duidelijke handleiding. Kortom uitstekende levering van een mooi produkt.

poignée husqvarna

Bien reçu et bon tarif merci!

Snelle levering voor prima prijs

Zelfs tijdens de drukke feestdagen snel en correct afgehandeld

Vlot

Zondag besteld en dinsdag geleverd.

Duidelijk communicatie via e-mail m.b.t. bestelling via webshop.

Professioneel

Kwalitatief goed product dat zijn waarde al heeft bewezen

Vlotte en snelle afwerking van de bestelling

Goed en snel geleverd

Niets op aan te merken

Gewoon goed

Altijd het juiste product en optijd bezorgd. Ook alles netjes verpakt.

Zeer goede ervaring

Goede kwaliteit webshop en snelle levering.

Keurig volgens afspraak

Keurig volgens afspraak geleverd en door middel van mail met track en trace makkelijk te volgen

Snelle levering en top service!

Ik had de X27 besteld, maar na mijn bestelling zat ik nog met enkele twijfels. Ik heb dan met de klantenservice gebeld en ben heel vlot en vriendelijk verder geholpen. Ik heb ondertussen mijn bestelling ontvangen en ben hier heel tevreden mee.

Vlotte bestelling en levering. Het artikel is exact zoals beschreven.

volledige service voor een goede prijs

Besteld in de drukke periode, maar de volgende dag al binnen. Prima service en afhandeling. netjes de factuur ontvangen voor de boekhouding, helemaal perfect.

Snelle levering, prima kwaliteit

Voldoende goed verpakt, heel vlotte levering!

Snel geregeld! Goede service!

1 opmerking, ik ben pas verhuisd en moest dat per mail doorgeven aan de klantenservice ( die dat overigens snel oppakte). Misschien is het handiger om dat via je account te kunnen doen?

Goed een afspraak kunnen maken voor aflevering bij bij afhaalpunt

Groot assortiment en prima service

Altijd alle husqvarna onderdelen die ik zoek op voorraad en snel in huis. Makkelijk te vinden met de online bouwtekeningen.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS