Wolfswinkel Groentechniek VOF is een prima bedrijf met een vlotte afhandeling & uitstekende service!

Dit bedrijf vond ik via internet (google) op Husqvarna producten en kon het bewuste artikel vinden middels een online geplaatste tekening van mijn motormaaier Royal 47 S. Via de webshop heb ik de bestelling geplaatst en de levering vond plaats binnen 48 uur. Het onderdeel kwam binnen en toen bleek dat ik het artikel besteld had die een andere asdiameter had dan ik nodig had. Na een telefoontje werd het juiste artikel met asdiam. 25 mm dezelfde dag aan mij opgestuurd en het "fout besteld artikel"werd tegelijkertijd weer meegenomen door de bezorger en ging retoyur zonder kosten ! Dat noem ik nou SERVICE. Nogmaals bedankt voor de schappelijke afhandeling van deze bestelling! Van harte aanbevolen. F.T. Remerij Egmond

Mooi producten voor een scherpe prijs

Prima website met veel keus. Snelle service en scherpe prijzen

Goedkoopste + snel geleverd

Een accu besteld voor diverse gardena producten. Naast dat deze het goedkoopste was van alle aanbieders werd deze een dag later geleverd. Top!

Heldere communicatie, op tijd geleverd.

Ruime keuze uit kwalitatief goede gereedschappen.

Snelle levering geen beschadigingen gewoon goed

Netjes en beleefd aan de telefoon geholpen

De levering is zoals is afgesproken pakket is correct verstuurd

Juiste onderdelen zoals gevraagd

Snel, correct, top!

x

Duidelijke website met goede beschrijving van een groot aanbod.

Ik heb een Husqvarna robotmaaier van bijna tien jaar oud en bij Wolfswinkel vind ik alle onderdelen om hem zelf snel en goedkoop te herstellen.

Snelle levering en het pakket keurig verpakt!

Pakket snel geleverd!

prima service

Ik ben heel goed geholpen!

Goede uitleg bij keuze uit assortiment

Op basis van de beschrijving bij de diverse keuzemogelijkheden kon ik snel kiezen.

Goede zaak met uitstekend assortiment, concurrerende prijzen èn ook nog eens hele goede klantenservi

Ik bestel hier al een aantal jaren met het volste vertrouwen. De kwaliteit van de geboden artikelen is van de bovenste plank. Alleen maar gerenommeerde merken die hun naam en faam ruimschoots waarmaken. Uitgebreid assortiment tegen goede, concurrerende prijzen. Verzenden gaat probleemloos. En mocht iets niet te leveren zijn, geen probleem, het geld komt in rap tempo terug (bij twijfel bel ik even om na te vragen of het artikel daadwerkelijk te leveren is, daar de site soms niet helemaal synchroon loopt met de actuele voorraad).

Snel eenvoudig

Veel artikelen in webshop, redelijk makkelijk artikel te vinden, eenvoudig te bestellen, extreem snel bezorgd. Enige foutje: 35% korting in webshop, op bezorgd artikel stond 40% korting.

correct

snel en correct

Goede producten en snelle levering

zeer goed

Juiste product op tijd geleverd

Precies zoals besteld kreeg ik twee dagen later de accu-heggenschaar geleverd via Post NL.

De bestelling en leveringsservice is top!

Snelle levering voor het product dat men bestelt. Ook de levering en de service eirond is top! Echt aan te bevelen

Fast

Fast with no problems

heel tevreden

heel snel woensdag besteld vrijdag geleverd en alles in orde met een heel vriendelijke koerier

snel geleverd

Prima apparaat geleverd.

Enige minpuntje: Bij bestelling aangegeven dat levering via post.nl zou gebeuren. Werd GLS die bij hun track en trace geen aflevertijd aangeven waardoor de gehele dag aan huis gebonden.

Goed en snel contact

Er ontbrak een item bij de bezorging ivm later levertijd. Bestelling via mail contact aangepast. Communicatie ging snel en goed

Top service!!!!

vlug antwoord gekregen op mijn vraag, bestelling en levering perfect gelopen.Zeker een aanrader!!

Wolfswinkel Groentechniek maakt waar wat ze beloven.

Voor het eerst besteld bij Wolfswinkel Groentechniek besteld. Ik werd prima op de hoogte gehouden over de staat van de bestelling, de verzending, melding via postnl waar het pakket zich bevindt en de afhandeling. De factuur kregen we online. Je kunt kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden en het artikel werd, zoals beloofd, de volgende dag bezorgd. Kortom, een aanrader!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS