Goede levering zoals beloofd

Via google ben ik op de site terecht gekomen en vond meteen het artikel waarna ik zocht. Prijstechnisch goed, bestelling vlot, goede informatie gedurende leveringsproces en snelle levering. Erg tevreden.

precies wat ik bedoelde

Op de afgesproken tijd geleverd. Ben tevreden

Ik had mijn bestelling zeer snel nodig en de medewerkster beloofde mij dat ze er persoonlijk er voor zou zorgen. Tot mijn grote verrassing heeft ze daad bij woord gevoegd. De volgende dag is mijn bestelling aangeboden ter verzending, top bedrijf en ik ben jullie zeer dankbaar voor het slagvaardig werken.

Zeer goede service.

In België `onvindbare onderdelen' voor mijn motorfrees direct via jullie webshop gevonden.

Mooi product en snel geleverd!

Snel geregeld en bezorgd

Goede ervaring en een goeie kwaliteit

Alles is heel vlot verlopen

Ik ben super tevreden

snelle levering, netjes ingepakt, vlotte afhandeling!

snelle levering, netjes ingepakt, vlotte afhandeling!

Snelle en goede service

Een snelle service waar een deel van de bestelling even op zich liet wachten. Waardoor ik de helm nog niet kon gebruiken. Ook had ik een zaag teruggestuurd voor een kleinere versie. Gelukkig kwam het allemaal uiteindelijk op tijd aan(binnen een week) dus ik kon veilig beginnen aan mijn klus! En, ben nog steeds blij met mijn bestelling, goed gebruikt bij de klus!

Snel geleverd, voldoet aan verwachting

Snel geleverd. Kettingzaag uit de doos even afzonderen, en zagen maar!

Zoals het hoort te zijn

Duidelijke website, snelle levering

Superprijs en snel geleverd

Product bleek toch op voorraad en werd sneller geleverd dan op de websiste aangegeven. Uitstekend verpakt en prima prijs.

👍

Keurige levering

Snelle levering en keurig verpakt!

Zoals het hoort!

Prima webwinkel met de toch 'betere' gereedschappen tegen een eerlijke prijs.

Zeer snelle levering en bij onverwachtse problemen, word er naar een oplossing gezocht.

Onlangs onderdelen besteld t.b.v. tuinmachines. Na ontvangst van de bestelling, was er helaas 1 onderdeel beschadigd. Dit vermeld via de klantenservice en de dag erop meteen (kosteloos) een nieuw onderdeel in de brievenbus ontvangen. TOP Service! Mvg Geerling

Snelle levering en product voldoet aan de verwachting

Snelle levering en artikel voldoet voor 100% aan de verwacting

Zeer tevreden, snelle levering, goed verpakt, goede site

Zeer tevreden, snelle levering, goed verpakt, goede site

Prima dienstverlening

Prima dienstverlening, levering is met enige vertraging geweest maar ben wel tevreden over de levering en de dienstverlening.

Vlotte levering, lage verzendkosten.

Snel en korrekt

Goed snel bezorgd

Perfecte afhandeling van mijn bestelling.

Volledig in overeenstemming met mijn idee hoe een webwinkel een bestelling afhandelt. Ik ben geweldig tevreden.

echt makkelijk

snel gevonden wat ik nodig had, goede website en shop, snelle accurate levering

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS