Perfect zelfs voor heel kleine bestelling, wie getrouw is in het kleine is getrouw in veel.

Heel kleine bestelling geplaatst, direct en perfect uitgevoerd, bijna spijtig dat ik momenteel niet meer nodig heb. Alvast bedankt.

Vriendelijk contact maar communicate kan beter (proactiever)

Na 9 werkdagen was er nog niets verstuurd terwijl 3-5 werkdagen op de website stond. Bij navraag bleek product op backorder bij de leverancier maar hiervan werd ik pas op de hoogte gebracht toen ik er zelf om vroeg. Medewerkers zijn erg vriendelijk en meedenkend.

Juiste mareriaal

Was tijdens de bestelling helaas niet op voorraad.juist geïnformeerd en iets later ontvangen.

Mooie kloofbijlen voor scherpe prijs.

Snel en goed geregeld

No nonsens firma,regelt het goed

Alles degelijk ingepakt en netjes geleverd

Super snelle levering en service

Een zeer tevreden klant

goede snelle service

ruime keuze scherpe prijzen en snelle service. prima !!

Snelle levering, goede prijs

Mooi in 1 verpakking, goede automatische tuinslang

Goede uitleg en veel keuze met goede prijs kwaliteit verhouding.

Ze hebben een uitgebreid assortiment, met diverse kwaliteit gradaties. Leggen de voor en nadelen goed uit en laten de klant helemaal vrij in de keuze. Dringen geen artikelen op en laten ieder in hun waarde wat betreft het budget. Voor studenten van de opleiding hebben ze ook nog een nette korting. Top. Ook de nalevering van de Jas was super geregeld. Groet Sander

Professioneel bedrijf

Ik kan niet anders dan de maximale 5 sterren geven. Was op zoek naar grasmaaier onderdelen (Mcculloch) en kwam via google bij geluk uit bij deze firma. Ze hebben niet alleen onderdelen lijst gepubliceerd maar ook de onderdelen tekening. Hierdoor weet je precies dat je de juiste onderdelen besteld. Binnen 2 dagen waren de onderdelen (originele spareparts) geleverd.

Het goede product. Snel geleverd.

Ik had de Timberline sharpener besteld. De kwaliteit van het geleverde product voldoet aan de verwachting zoals omschreven op de webshop.

Goed service

Goede service voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Voir plus bas

Problème pour remplir l adresse ,seulement en hollandais Nous somme handicapé Éric

duidelijk en correct

duidelijke web-site correcte levering prijstechnisch koe

Eenvoudige en voorspelbare site, de bestelling verzonden zoals je verwachten mag, gewoon prima.

Prima, eenvoudige en logische site. Bestellen kwam keurig op tijd en goed verpakt. Niet overdreven ruim.

Top-ervaring!!

Vlotte bestelling, eenvoudige betaling,vlugge levering,goede verpakking,sympathieke levering.Meer moet dat niet zijn; een mooi voorbeeld hoe het moet! Bedankt, Eric Sansen-Zwijndrecht.be

Gewoon adequate goed.

Heldere site Prima prijs Vlot gelevetd

Perfecte timing, service en levering

Een firma waar klant koning is 👌

TOP Bedrijf

Goed bedrijf met prima en ruim assortiment. Overzichtelijke website met perfecte uitleg. Goede en zeer prettige communicatie. Snelle levering. Een zeer tevreden klant, Henny van Gils

Duidelijke website, perfecte communicatie en snelle levering

Duidelijke website, perfecte communicatie en snelle levering

vlotte afhandeling

Ik heb mijn bestelling de volgende morgen al ontvangen. Keurig verpakt en compleet.

Snelle levering, mooie prijs

Snelle levering, goede prijzen

Correct en netjes afgeleverd.

Goede zaak en duidelijke webshop.

Snelle levering en leuke artikelen

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS