Mooi cadeautje voor mijn kleinzoon

Fijn op tijd en precies wat ik wilde!

Bijzonder snelle levering.

Tecomec balanceer apparaat s'middags rond 16.00 uur besteld. De andere dag om 14.30 al geleverd !! Dit was echt een bijzonder snelle levering waarvoor alsnog mijn hartelijke dank. Inmiddels zijn onze bosmaaier bladen weer keurig in balans gemaakt. Een groet van een tevreden klant. Natuurwacht Bommelerwaard Johannes Welbie

Goed prijs snelle levering

Snel en correct

Snel en correct geleverd

Via internet contact gelegd. Bestelling gedaan en binnen een dag geleverd. Top!!

Snelle goede levering

Spoeldraad voor de trimmer besteld. Is snel geleverd, duidelijke mailtjes voor levering ontvangen. Zeer goed! Een puntje van kritiek: de spoel zat in een zeer grote doos.

Perfect geholpen. Wat een voorraad, en wat een kennis!

Ik ben bij Wolfswinkel perfect geholpen toen ik als hobbyist een kwalitatieve kettingzaag wou kopen. Alle voor en nadelen werden uitgelegd, en de machines worden gewoon even uit de voorraad gepakt om de verschillen te laten zien. Ook word er mee gedacht over de randzaken zoals oliën, brandstof en beschermende middelen. Keuze te reuze, en scherpe prijzen voor artikelen op voorraad!

Duidelijke website, snelle levering.

Onderdeel gezocht via Google voor mijn Husqvarna 220ac. Zo op de website terecht gekomen. Duidelijk en overzichtelijk. Goede prijs. Onderdeel besteld, volgende dag in huis.

goede kwaliteit, product niet overal verkrijgbaar

Zeer tevreden, goede kwaliteit. Levering niet binnen een week. Duidelijkheid hieromtrent zal goede service zijn.

Vlot!

Vlotte bestelling met snelle levering en correct product. Voldoet aan de verwachtingen.

correcte snelle service

goede ervaring, ook de maten in kleding zijn veel duidelijker en overzichtelijker als bij vergelijkbare webshops. ook hebben jullie producten die andere niet verkopen en dat is zeer positief

Snel correcte prijs!

Beste prijs Snelle levering

Product makkelijk te bestellen in webshop. Na 1 dag al bezorgd. Goed verpakt. Product voldoet aan verwachtingen.

Top product en snelle levering

Heb de opvangbak gekocht voor een 30 jaar oude husqvarna diamant 40, hij past perfect zoals ook op de site staat

Handig, snel en perfect passend

Goed na te zoeken via handige tekening machine, snel geleverd en origineel en dus precies passend.

vlug en goed

kan niet beter

Snel geregeld!

Ik had een Gardena muiterij besteld! Snel geleverd voor een goede prijs.

Snel geleverd. Goede productomschrijving. Andere aanbieders verkochten nog het oude model.

Snel levering

Snelle levering. Goede Website.

eenvoudig bestellen en afrekenen en levering snel ontvangen

De bestelling en betaling was op 5 minuten afgerond en 2 dagen later zat het pakketje in men bus.

Zondagavond besteld en maandag om 14h geleverd .. prima service :-)

Alles klopt

Mijn bestelling was keurig verpakt en correct bezorgd. De takkenschaar is prachtig.

helemaal tevreden over de aankoop en afhandeling

goed geholpen aan de telefoon, en door verwezen om het via de website bestellen, was niet op voorraad, maar product was zo binnen. helemaal top!

prima winkel, mooi product

op zoek naar een Gransfors Bruk bijltje op Wolfswinkel gestuit. een ruime keuze van dit merk , goede productomschrijvingen en prima prijzen. direct besteld derhalve en werd snel en goed verpakt geleverd.

vlotte bestelling en afhandeling: aanrader

Op de duidelijke website vond ik al snel mijn gewenste product terug. De uitleg bij het product is helder. Nadat je het in het warenmandje hebt geplaatst, word je met duidelijke instructies naar de afrekening geleid. Je wordt via mail op de hoogte gehouden van de afhandeling van je aankoopproces. Twee dagen na bestelling stond postNl met het pakje aan de deur in België. Zeer tevreden met de aankoop en de vlotte afhandeling door Wolfswinkel Groentechniek!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS