Alles verliep perfect

Was over de ganse lijn dik in orde

wat ik besteld heb heb ik gekregen pakket van verzending mag echt kleiner bv envelope zending .. dan zijn verzendkosten ook lager

Toppers

Prima zaken doen

Bezorgd zoals beloofd

Site is overzichtelijk en praktisch. Snel gevonden wat ik nodig had. Ook extra informatie is praktisch. Het item dat je nodig hebt on het winkelmandje en daarna nog een paar keer verder klikken en het aftellen kan beginnen.

Gewoon goed.

Snel. Fijne site. Goede service en kwaliteit. Gewoon goed.

Snelle levering, goede prijs en heldere communicatie. Top!

De website is makkelijk en duidelijk. Het bestelproces loopt soepel. Er wordt helder gecommuniceerd over de levering die overigens razend snel is.

snelle levering , goede prijs

top

Besteld en snel geleverd

Heb de onderdelen besteld die ik nodig had en werden snel geleverd

Prima geholpen. Ongevraagd een oplossing gezocht en gevonden.

m., Ondanks vakantie van een specialist is mijn probleem geregistreerd en naderhand goed opgelost. Hiervoor moesten niet standaard handelingen worden verricht. Na mijn terugkomst wist een verdere medewerker alles te liggen en uit te leggen. Met hartelijke groet, Arjen

Goede levering maar wel één dag te laat.

Bestelling heeft één volle dag vertraging opgelopen bij GLS.

starter husqvarna

Toll. Schnelle Lieferung. Vielen Dank

goede service

Zie boven

Om 16:00 uur besteld en de dag er na al in huis.

Snelle levering. Correcte prijs.

Top.

Prima service. Snel. Goede product.

Voor herhaling vatbaar.

Super goed geholpen!!

Van het begin tot het eind verliep mijn bestelling super! Keurig van alle stappen op de hoogte gebracht! Echt een aanrader!

Snelle en correcte bezorging.

Mooie gras trimmer met ook nog korting.

Snelle levering tegen een goede prijs

Mijn eerste aankoop en zeker niet de laatste

Super service

Omgeruild

Correct en snel

Correcte prijs en snelle levering. Zeer positieve koopervaring

snelle en goede afhandeling

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, snelle afhandeling en transparant in verzending.

Prachtige zaag

Na enig gedoe met de bezorging, heb de zaag op een ander adres een paar km verop afgehaald, de bezorger kwam er niet uit, heb ik dan een prachtige zaag in huis.

tevreden, en goed behandeld.

Top winkel

Juiste en snelle levering heb lang achter het juiste product gezocht ben heel tevreden dat ik jullie winkel gevonden heb zoiets zouden we in belgie ook nodig hebben spijtig hartelijk bedankt

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS