Correcte en snelle service

Fantastische service

Mijn bestelling werd de volgende dag afgeleverd . Werkelijk een prima service!! Top 👍🏼👍🏼 Bedrijf

Groot assortiment en snelle levering

De onderdelen die ik zocht waren makkelijk te vinden middels de tekeningen. Schappelijke prijzen, vlotte levering en heldere communicatie betreffende de zending, meer kan men niet wensen.

Goede tekening wat bestelling van onderdelen goed mogelijk maakt

Voor mijn Gardena bewatering computer had ik een membraan nodig, bij Gardena en diverse andere sites gezocht maar niet gevonden. Bij Wolfswinkel waren er voor veel artikelen mooie “explosie” views beschikbaar waardoor je alle onderdelen en hun volgorde goed kunt zien en bestellen. De bestelling verliep vlekkeloos en 2 dagen later de onderdelen in bezit. Uitstekende webshop.

absoluut super

uitermate professionele helpdesk en zeer ter zake kundig, een 10+

duidelijke site, snelle leevring, goed produkt

de site om te bestellen is erg duidelijk, bestellen gaat vlot en we hadden het materiaal snel in huis. helemaal super dus

snelle service zonder problemen

Eerste keer een aankoop gedaan bij Wolfswinkel. Ik had dringend nieuwe zaagschoenen nodig. Woensdagvoormiddag besteld, donderdagmiddag reeds toegekomen in België! Super service via de online webwinkel. Via mail wordt je zeer duidelijk en frequent op de hoogte gehouden van de stand van zaken (bevestiging bestelling, aflevering aan verzenddienst, levermoment verzenddienst, na aflevering factuur, ..) Ik ga hier nog bestellen in de toekomst!

Alles prima geregeld en geleverd

Had verkeerd artikelen besteld,geen probleem ,oude terug gestuurd volgende dag het goede Artnr geleverd,toppie

Prima product

geleverd binnen de aangegeven tijd voor een goede prijs, Reageren goed op email

Gewoon topweg een goede website

Top producten en goede service

snelle levering en juiste onderdelen

Snel

Super transactie snelle levering !

Super transactie snelle levering !!

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en goed verpakt.

Goede webshop waar alles op tekening goed is te vinden

Alles snel binnen en met de functie om op tekening te zoeken alles wat ik nodig had voor mijn kettingzaag goed te vinden.

Prima zoeken op artikelnummers. Makkelijk bestellen en betalen en zeer vlotte levering.

De juiste V-snaar binnen 27 uur geleverd aan huis.

snelle levering van het juiste product

snelle levering van het juiste product

Overzichtelijke webshop en snelle levering.

Gewoon zoals je het van een online winkel kan en mag verwachten! Snelle afhandeling van je aankoop.

Snel en accuraat.

Snelle afhandeling. Buitengewoon en niets op aan te merken. Chapeau!

Precies gekregen wat ik heb gekocht. Op tijd geleverd. Was perfect!!!!

Prima verpakt en op tijd geleverd.

Goede en vriendelijke service.

Prijs technisch goed,en snel geleverd

Op internet spullen gezocht,voor mijn Husqvarna Automover,bij jullie alles onder 1 dak gevonden, en de prijs beter dan bij de lokale dealer.

Prima geregeld

Keurige zaak

Goed gesorteerd, razendsnel verzonden

In mijn zoektocht naar vervangende onderdelen voor mijn overjarige kettingzaag was van Wolfswinkel de enige winkel die alles uit voorraad kon leveren. Onderdelen gemakkelijk te vinden via de ‘zoek-op-tekening’ functionaliteit. Alles netjes de volgende werkdag geleverd, ondertussen prima op de hoogte gehouden via notificaties. Van Wolfswinkel biedt alles wat een webshop anno 2019 dient te hebben.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS