Goed gesorteerd, razendsnel verzonden

In mijn zoektocht naar vervangende onderdelen voor mijn overjarige kettingzaag was van Wolfswinkel de enige winkel die alles uit voorraad kon leveren. Onderdelen gemakkelijk te vinden via de ‘zoek-op-tekening’ functionaliteit. Alles netjes de volgende werkdag geleverd, ondertussen prima op de hoogte gehouden via notificaties. Van Wolfswinkel biedt alles wat een webshop anno 2019 dient te hebben.

Duidelijke uitleg & info betreffende aankoop Meindl wandelschoenen en onderhoudsproducten. Snel geleverd.

Snel en goed.

Meerdere Husqvarna sun x brillen besteld (geel en donker glas). Mijn vorige leverancier had daar minimaal 10 werkdagen voor nodig om te kunnen leveren en nu heb ik ze in 4 dagen (inclusief zondag).

Duidelijke website en vlotte levering.

Prettige ervaring. Leveringstijd werd prima nagekomen.

Wat een assortiment, voorraad en kennis van zaken

Allereerst een aantal zaken supersnel via de webshop gekocht tot ik tot de ontdekking kwam dat de vestiging om de hoek zat. Voor de nieuwe tuin de nodige zaken gekocht en extreem grote sortering Gardena spullen maar ook veel van Husqvarna en eigenlijk alles op gebied van tuinieren... Daarnaast personeel met verstand van zaken. Kortom zeer prettig zaken doen waarbij je zeker zult slagen.

Vakmensen, goed advies en nette prijs

Naar aanleiding van de webshop ook in de winkel geweest in Hoenderloo. Bijzonder aangename ervaring: vriendelijk en zeer behulpzaam. Hier ga ik vaker heen!

Snelle bezorging, geen klachten!

Product voldoet aan verwachting

goede levering en communicatie

Goed product, goede levering, correcte communicatie...

Supersnel en precies wat ik nodig had

Supersnel en precies wat ik nodig had.

Goed en snel met een scherpe prijs

Een merkproduct tegen een scherpe prijs met (in verhouding) lage verzendkosten. Snelle levering en goede track&trace info.

Betaald en geleverd.

Makkelijk onderdelen bestellen met die tekeningen. Top

Zeer tevreden over de levering.

Ik had een helm besteld en had verwacht dat het langer zou duren maar hij was heel snel binnen, netjes in gepakt en duidelijk over het bestellen.

Wel jammer dat ik een week moest wachten op mijn bestelling!

idem

Over de nalevering is goed gecommuniceerd en vervolgens redelijk snel geleverd.

Snel geleverd!

Gewoon goed! Duidelijke site met info, snel geleverd.

perfecte service

Zeer fijne snelle service. Bijzonder aardige medewerker.

Snel geleverd met goede info over levering.

Prijstechnisch was wolfswinkel onze keus. Webshop duidelijk en overzichtelijk . Na bestelling alles goed kunnen volgen en binnen afspraaktijd geleverd.

'bijna' perfect

bij de laatste levering was er een 'gat' in de meststofzak; bij opnemen van de zak... een spoor van meststof..... (veroorzaakt door nagel in de pallet waarop de bestelling was gelegd) - spijtig anders alles vlot en goed verlopen

Erg duidelijke website

Mooie, duidelijke website om online bestelling te doen! Snelle levering.

Echt boven verwachting.

Een onderdeel van een machine uit 1996 binnen 1 dag geleverd! Wie verwacht dat. Ok dus niet. Super.

Super snelle levering

Bestelling gedaan en de volgende dag geleverd. Ik ben zeer tevreden met de service van Wolfswinkel Groentechniek. En de verzendkosten waren niet hoog. Ik vind uw bedrijf een aanrader.

Fantastische ervaring met wolfswinkel, na bestelling.

Mijn bestelling was de volgende dag in huis, heel blij met deze snelle service, ook werd ik continue op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Mailverkeer en factuur zagen er verzorgd uit. Kortom een winkel die zeker aan te raden is, en zo haar klanten behoud. Bedankt en tot de volgende bestelling. 😉

Snel op tijd en goed verpakt met duidelijke facruratie

Ruime keuze..duidelijke site correcte afhandeling.

Prima shop, snel verzonden

Prima shop, goede ervaring mee

Adequaat, goede aflevering en op tijd zoals beloofd

Adequaat en professioneel.

13 Krimweg A