Prima,en eerlijk

Drie aanvragen gedaan, wolfswinkel met klasse de goedkoopste bol .com per rolletje 15 *€ dan eentje van 11 € tenslotte betaal ik 8,35 € service is top

Veel keuze en overzichtelijke webshop

Goede prijs, prettige winkelervaring.

Goede communicatie, snelle levering en goede service.

Efficiënt

Waren wat problemen met leverancier, maar alles is toch in orde gekomen, mits wat vertraging

Goede en snelle service

Goedkoopste tav het artikel wat ik graag wilde hebben. Duidelijke communicatie en zeer snelle verzending. Een nieuwe tevreden klant erbij :-)

Zeer tevreden.

Ik heb een reparatiesetje besteld en de volgende dag ontvangen. Hopelijk past alles maar dat denk ik wel.

Duidelijke website, snelle levering

Direkt bevestiging via email

Goed geregeld

snelle service en vlotte levering

Vlotte en duidelijk afhandeling en items héél kort na bestelling reeds verstuurd.

snel en goed verzorgde bestelling

snel en goed verzorgde bestelling

Supersnelgoed

Na de bestelling binnen een paar dagen keurig netjes thuisbezorgd. Prijs-kwaliteit-afhandeling is perfect!!

Correcte levering binnen de afgesproken termijn.

Goede website voor aankoop originele onderdelen.

Product snel gevonden, besteld en geleverd.

Product snel gevonden, besteld en geleverd.

Snel

Snel

Snel geleverd, product was goed. Niets te klagen

Zeer tevreden over de tuinslang haspel en de levering.

Goed en snel afgeleverd! Al bij collega’s geadviseerd om naar de site e kijken.

heldere en duidelijke website

op de site makkelijk kunnen vinden wat ik zocht voor een erg nette prijs. vervolgens het bestelde snel ontvangen.

Goede serves

Het is een duidelijke site en je word super goed op de hoogte gehouden. Wel jammer dat ze bij post nl hard handig met het paket zijn omgegaan zodat de doos gescheurd is

Goedkoop en snelle levering

De Gardena wandslangenbox 25 meter was erg goedkoop en werd heel snel geleverd. Super!!!

Snelle levering, goede prijs

Om 1600 besteld, de volgende ochtend in huis.

Snelle levering! En perfecte klantenservice! Aardig en snel geholpen! Top service! Ga zo door!

Hele snelle service! Ik ben ook goed geholpen bij de klantenservice! Vriendelijk en zeer snel geholpen! Ga zo door!

Prima. Goede uitleg

Uitstekend.

Gardena City gardening tuinslanghouder besteld. Laagste prijs! Duidelijke productomschrijving. Product geleverd zoals besteld. Snelle levering inclusief track en trace!

Snel en goed

Goede snelle levering

Het artikel werd goed omschreven en was makkelijk te bestellen. Ook werd het erg snel geleverd, namelijk de volgende dag al. Wel had het in een wat kleinere verpakking gekunt naar mijn idee.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS