Uitstekende service en assortiment

Vrijwel altijd vind ik hier wat ik nodig heb, ook nog tegen een goede prijs. Door omstandigheden was er een kleine vertraging in mijn laatste bestelling ontstaan, de klantenservice heeft dit uitstekend opgelost. Zeer tevreden!

Uitstekende ervaring bij Wolfswinkel

Vertrouwd gevoel om benodigde artikelen te kopen bij uw specialistisch bedrijf. Levering is snel en netjes verpakt. De communicatie over de bestelling is goed verzorgd.

Exactement la pièce commandée merci

Très bon service

Prachtwinkel met kundig aardig personeel

Wij komen graag in de winkel, erg mooi goed materiaal. Ook fijn dat het personeel kundig is . De winkel heeft grote sortering en goed overzicht .!

Hele goede service en snelle levering.

Een volgende keer bestel ik weer bij dd firma Wolfswinkel vanwege de snelle levering en prima prijs !

Bekommen, eingebaut,Gerät funktioniert wieder, Top

Top immer wieder gerne

Correct

Correcte levering

Beim gesamten Bestellvorgang und der Lieferung lief alles perfekt.

Beim gesamten Bestellvorgang und der Lieferung lief alles perfekt.

snelle levering, goed product

Ik was op zoek naar een onderdeel voor mijn robotmaaier. De website beschrijft uitstekend welke onderdelen voor welke maaiers geschikt zijn, zodat ik een goede keuze kon maken.

Goede webwinkel

Makkelijke bruikbare webwinkel tegen goede en schappelijke prijzen.

snelle service

duidelijke website, snelle levering

Rasche und unkomplizierte Abwicklung

Alles perfekt

Alles problemlos abgelaufen, Qualität super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Korrekte schnelle Lieferung, voll zufrieden.

Hallo Liebes Wolfswinkel Team. Danke für die Problemlose Abwicklung meiner Bestellung. Alles zu meiner Zufriedenheit erledigt. Weiter so, sie haben damit einen neuen Kunden gewonnen. LG.

Alles Top!!!

Alles Top!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles wie gewünscht geliefert.

Die Ersatzteile für den Automower 430X NERA wurden wie gewünscht geliefert.

Alles Super

Das Gehäuse für meine Gartenpumpe habe ich schnell auf der Website gefunden. Die Bestellung war einfach umzusetzen. Schnelle und unkomplizierte Lieferung. Viele Bezahloptionen. Alles super, vielen Dank!

Service perfect.

Maar de levering minder. Deze werd op 2 meter van onze voordeur op de grond aan onze zijgevel gegooid.

Wie immer ein perfekter Service

Die Bestellung verlief reibungslos und ohne Probleme. Es war mit Sicherheit nicht die letzte Bestellung die ich hier gemacht habe.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Erg fijne winkel voor bosbouw en groot tuinonderhoud

Voor zowel handgereedschap als machinaal.

Uitstekend!

Sehr gute Ware,alles bestens

Ware,Verpackung,Versand und Sendungsverfolgung sehr gut

heel service gericht

Ik had klein onderdeel nodig voor mijn beregeningspomp en zowel de website was heel overzichtelijk, maar de communicatie per mail was heel goed en levering exact op tijd. compimenten en dank voor jullie service

Prima product, nette service!

Overzichtelijk aanbod en vlotte levering.

schnelle und präzise Lieferung

Gute Homepage Präzise Ersatzteil Darstellung Schnelle Lieferung