Laden reviews...
2,459 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
En general, los clientes destacan entrega rápida y alta calidad de los productos. El servicio es fiable y atento. Muchos comentarios resaltan una comunicación clara y una buena relación calidad-precio. En resumen, la experiencia es mayoritariamente positiva.
Ik voelde me gehoord en ben heel goed geholpen bij mijn vragen. Werd vriendelijk behandeld.
Irene
Alkmaar
Sehr guter Service
Johann Widihofer
Fladnitz
Beide producten zijn exact wat ik nodig heb. Snel besteld; snel geleverd
Fokke de Jong
Amersfoort
Ich habe zum ersten Mal bestellt und bin sehr zufrieden. Sollte ich wieder etwas benötigen werde ich wieder bei euch bestellen. Produkt Top, Preis Top, Onlineshop Top und die Lieferung war schnell. Danke
Rainer Hass
Ort Im Innkreis
Snelle levering met T&T, alle onderdelen die ik nodig had voor mijn stormlantaarn zaten in de verpakking, top!! Alhoewel de wolf negatief in het nieuws is, doet deze Wolfswinkel in Hoenderloo zijn naam eer aan!
GP Waterink
Coevorden
les renseignements transmis par mail on été bienfaisant
andre gravy
Châtelet
Livraison rapide et prix contenu.
Douard Laurent
Clugnat
Preise sind in Ordnung
Johann Hornung
Gutenstein
Bestellt wurden Ersatzteile für eine Gardena Schlauchtrommel, die ansonsten nicht so leicht zu finden sind. Bestellung und der gesamte Ablauf liefen einwandfrei und man wurde stets über den aktuellen Stand informiert. Die Ersatzteile passen und die Trommel ist wieder dicht.
Julian
Kirchhain
Au top bonne qualité et livraison rapide
Gaetan Koluch
Ezy Sur Eure
Zie titel.
Hans
Noord Brabant
Mooie duidelijke webside. Product zoals omschreven. De betaling en afhandeling verliepen goed. Het product is supersnel verzonden en goed verpakt. Wij zijn erg tevreden en wij raden deze verkoper ten zeerste aan.
Winnie
Kiel-Windeweer
Moest onderdelen hebben. Alles werd netjes verzorgd en je wordt op de hoogte gehouden tijdens de verzending. Een onderdeel was niet goed. Netjes terug gebracht kreeg direct mijn geld terug. Goede service en een leuk bedrijf.
Bert ter Haar
Nijverdal
De wijze waarop een bestelling behandeld wordt en de snelheid waarmee op de bestelling gereageerd wordt is absoluut positief !!!
Wil Willems
Beuningen
Rick Overbeek
Hekendorp
Prima, alles keurig netjes zoals verwacht
Dick Bol
Oss
Ich habe eine Artikel Nr eingegeben, vom Ersatzteil aus meinem Rasenmäher Handbuch. Es erscheint auch direkt in der Liste die sich öffnete. Man hatte auch mehrere Möglichkeiten zu bezahlen und die Lieferung erfolgte prompt.
Michael
Engelskirchen
Mijn eerste bezoek aan jullie en gelijk 10% korting.
J.M. Kroes
Sliedrecht
C’est très pratique et très bien renseigné. Les pièces sont d’origine, rien à redire à conseiller.
IODICE Martial
Neuville Sur Ailette
Goed verpakt. Snelle verzending.
G.h.m.Braaksma-de Caes
Elburg
J ai trouvé ce dont j avais besoin sur le site, j ai commandé et reçu très rapidement. Je recommande
Decobecq isabelle
Hergnies
Levering was op tijd. Uitstekend product
Jelmer holwerda
Hooghalen
Goed geholpen verkoper nam alle tijd voor mij
Martin
Klarenbeek
Duidelijke website en makkelijk om te bestellen.
Gerard Stut
Nieuw-Vennep
Gemakkelijk onderdelen zoeken en bestellen. Alles klopt
Jan Ritsma
Marum