Ricambi automower 430

I was looking for some spare parts for my automower 430. I found them at a good price and with a great service. They arrived quickly and without problems! Great service!

• Ci consiglieresti? Si

Alles super gelaufen!!

Gute Lieferzeit bei reelem Preis

Sehr gute Abwicklung

Alles super, gerne wieder

Preis-Leistung sind perfekt

Super Shop

Super Shop manchmal dauert es ein wenig aber für mich nicht störend.

Ruime keuze, originele onderdelen

Mooi alles op tijd in huis

Rasenmäher Messer

Alles perfekt.

Alles perfekt gelaufen

Hat alles prima geklappt

Top van begin tot eind!

Van zoeken naar bestellen, van betalen tot versturen en ontvangen; alles was keurig in orde bij Wolfswinkel!

Brilliant speedy service

Brilliant.

Helaas nog niets binnen! Mag wel wat sneller!!

Super goed advies en materieel

Goed advies sn veel keus in gereedschap.

Geen communicatie, geen opvolging

Drie kettingen besteld voor mijn Husqvarna kettingzaag in december 24....geen nieuws tot ik in maart 25 even een berichtje stuurde...oeps, helaas vergeten opvolgen,..we doen het nu snel. Toen ik uiteindelijk de kettingen ontving was slechts één van de drie de juiste lengte. Ik kreeg snel een retourbon, en stuurde de twee te lange kettingen terug begin april 25,....sindsdien, en ondanks een boel mails van de klantendienst,...weer grote stilte!

Schnell, unkompliziert, gutes Preis-Leistungsverhältniss

Binnen kurzer Zeit bereits mehrfach bestellt und auch schon Rücksendungen vorgenommen. Alles schnell und unkompliziert abgelaufen. Gute Auswahl im Shop

Helaas was wat ik wou hebben niet op voorraad maar bestellen was makkelijk

Bestellen was makkelijk. Ik had nog wat advies gewild m.b.t. klimgordels maar daarvoor was op zaterdag helaas geen tijd/kennis aanwezig

Husqvarna Wartungssatz B&S 4195 Enduran

Das Wartungsset für Husqvarna B&S 4195 Enduran ist sehr gut verpackt und erwartungsgerecht schnell angekommen. Das Wartungsset ist ein orig. Husqvarna Set und enthält alle Teile für einen Motorservice. Jetzt kann ich den Service auch zu Hause selbst machen ( bin selbst Kfz Mechaniker, die alten Ersatzteile und das Altöl werden auch Fachgerecht entsorgen) und muss nicht mehr in die Husqvarna Werkstatt. Werde gerne wieder hier kaufen. Besten Dank. Mit freundlichen Grüßen Jakob W.

Superservice

Heggenschaar defect. Kon zo de klus van de dag niet afmaken. Zagen direct dat het aan/uit knopje moest zijn. Gelijk gekeken in de voorraad. Gelukkig op voorraad en ondanks de drukte toch even gerepareerd. En de klus af kunnen maken. Anders hadden ze een leenmachine meegegeven maar dat is toch weer anders en moet je weer heen en weer. Wart geen straf is maar voor mij net een snoepwinkel.....

Service rapide et efficace

Grand choix d’articles et service rapide et efficace

Primq

Vanaf het bestellen via de site tot de bezorging verliep alles soepel. En de bestelde onderdelen waren passend.

TOP-Service und schnelle Lieferung nach Deutschland

bin positiv überrascht, von der Bestellung bis zur Lieferung mit Anweisung hat einfach alle super funktioniert. Die Ware hat der Beschreibung exakt entsprochen. Hätte ich das Angebot viel früher gefunden, hätte ich mir viel Ärger ersparen können. Ich bin super zufrieden ! Vielen Dank für den tollen Service, macht weiter so ! Grüße aus Deutschland

Site très professionnel, je recommande vivement.

Site très professionnel, je recommande vivement. Super réactif pour la livraison, prix attractif. Plus qu'à mettre en oeuvre mon robot et le tester.

Teileverfügbarkeit, Preis und Lieferung super !

Teileverfügbarkeit, Preis und Lieferung super !

keurige levering en prijs

gewoon goed zoals het hoort |:)

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS