Supre A+

Très bien, livraison rapide, tout a été fait correctement.

Conforme. Envoi très rapide. Très satisfait

Très satisfait du délai de traitement et de l’envoi.

Alles perfekt

Alles perfekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Positiv

Hat sehr lange gedauert aber ich denke das lag am Lieferanten ! Sonst sehr freundlicher Umgang

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Guter Versand aus NL nach AT

Original Ersatzteil

Snelle levering goede prijs

Alles gut

War okay

Correcte afhandeling

Had een klein stukje nodig om de kettingzaag te kunnen herstellen. Makkelijk gevonden op de website. En op redelijke tijd geleverd in België.

Zuverlässig und pünktlich!

Professionelle Kommunikation und Abwicklung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke site, goede producten en uitstekende communicatie.

Perfecte levering!

Eerste keer juiste bestelling en levering!

Einer der besten Shop‘s die ich kenne!!

Super Shop, allein die Zeichnungen um ein Ersatzteil zu finden sind super. Auch ein außergewöhnliches Ersatzteil war innerhalb weniger Tage bei mir. Das alles zu guten Preisen. Daher 5 Sterne.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Binnen 2 werkdagen mijn bestelling al binnen!

Het bestelde is een verjaardag cadeau voor manlief. Wat laat besteld, doordat hij er wat laat mee kwam. Maar toch nog ruim op tijd door de snelle levering!

Snelle levering, duidelijke conmunicatie

Prettig bestellen.

Perfect en heel vlotte levering

Prima levering

Heel fijn!

We hebben maandag de bestelling gedaan en dinsdag kon ik die al ophalen bij het PostNL punt bij ons in de buurt. Echt super snel!

Super Preis! Kostenloser Versand! Alles bestens! Vielen Dank!

Sehr großes Sortiment und günstige Angebote! Artikel sind leicht zu finden und nach Kauf erfolgt eine professionelle Abwicklung!

Correcte website

Bestellingen zijn netjes op tijd volgens afspraak geleverd. Duidelijke website waar alles op te zien is en omschreven wordt.

Snelle levering.

Mooie producten en snelle levering.

Très satisfait

Livraison rapide et produit correspondant à mes attentes. Produit à un prix compétitif.

Goede service en vlug geleverd

Tevreden van het materiaal en de service Mvrg John

Good availability of parts

Not as informative as could have been. Parts where sent out but still not informed about it to me. I started to think that it would have been sent out still over a week after the purchase.

Goed contact bij vragen en netjes geleverd.

Goed contact bij vragen en netjes geleverd.

Wij zijn op een fijne manier geholpen

Ik kom graag bij Wolfswinkel Groentechniek, zij hebben bijna alles wat je op het gebied van bosbouw kunt bedenken, daarnaast ervaar ik de verkopers niet als verkopers maar eerder als adviseurs. Dit blijkt uit de kennis van zowel de junior als senior verkopers bij Wolfswinkel Groentechniek.

Prima en snel geleverd

Starte van de kettingzaag was op voorraad en direct de volgende dag geleverd.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS