Es war alles wie bestellt und schnell geliefert! Danke!

Alles OK.

Site proposant des produits de qualité

Livraison conforme à la commande avec un excellent rapport qualité prix

In deze shop hebben ze ervaring en dat merk je!

De eerste indruk is een vrij eenvoudige en volle shop maar ze hebben wel ALLES op "groen" gebied! Op zaterdagmiddag zijn ze ook lekker lang open wat zeer gewaardeerd wordt! Zelf heb ik hier een kettingzaag aangeschaft. Deze hebben ze direct klaargemaakt en kon ik direct meenemen. Heel netjes geholpen en te woord gestaan. Hier in omgeving is ook wel een zaak maar die is een stuk jonger. De jarenlange ervaring spreekt me aan en ik ben niet teleurgesteld. Kortom hier moet je zijn voor je gereedschap en machines voor je "groene vingers"!!

Goede adviezen, veel kennis, specilisten!

nieuwe klant, goede adviezen gekregen over aanschaf en onderhoud. Aardige mensen!

Prima service, snel compleet

Mijn bestelling kwam in twee delen, dat was prima. Snelle levering, goed op de hoogte gehouden dat er op een artikel vertraging zat.

Sehr zuverlässig.

Ich schätze die Website, wo man mit Leichtigkeit an den Explosionszeichnungen Ersatzteile bestellen kann. Weiter so! Grüße Alex, vom Bodensee.

Snelle levering en zeer verzorgd

In de toekomst nog ietsnodig,zeker bij jullie te bestellen. Toppie.

Direct geleverd

Binnen de 5 minuten had ik al bericht dat het pakketje aangemeld was bij de koerier. 15 uren later was het geleverd. Perfect verpakt en hetgeen besteld was.

Snelle levering, correcte prijs

Altijd goede kwaliteit

TOP

Snelle levering, goede prijs, AAA+++seller all the way, what more to say!!!

Goed gedaan!!

Goed voorbeeld hoe dit moet!!

Ik heb hier nu al meerdere keren spullen besteld. Deze zijn altijd keurig geleverd zoals afgesproken. Ga zo door.

Schnelle Lieferung des richtigen Artikels

Positiv

Vertrouwd

Altijd aardig en vriendelijk personeel wat je helpt en eventueel van goede informatie voorziet. Kom hier al jaren en dat is niet voor niets!

Top das erste mal bestellt

Super schnell geliefert alle Super gern wieder

Tank für Husqvarna 450e

Alles super gelaufen und auch absolut Original Ware. Ich bin sehr sehr zufrieden mit diesem Verkäufer und kann ihn mit Sicherheit weiter empfehlen. Also wenn etwas mit meinen Maschinen ist und ich Teile brauche, dann wird mit Sicherheit wieder hier Eingekauft. Danke liebes Wolfswinkel Team und macht weiter so. Danke Danke

Prima, goed geleverd.

Het is goed 'uitgepakt '. Netjes geregeld.

Snelle levering, goede prijs

Een nieuw mes voor mijn snoeischaar besteld: de volgende dag ontvangen, en ook nog eens voor de laagste prijs.

Goede prijs, goed product en goede bezorging

Een blad voor een beugelzaag van 910 mm is in weinig winkels verkrijgbaar. Bij Wolfswinkel besteld en bezorgd binnen twee dagen. Super !

Rápido. Gran variedad de productos

Excelente página web

Parfait

Matériel d'origine. Livraison rapide. Merci

heel correct , heel tevreden

duidelijk en gemakkelijke website met mooie tarieven en correcte service en levering. Bedankt en tot een volgende bestelling.

ok

Blitzversand nach Rumanien!!!Ich habe das Gepack in funf Tage bekommen!!!!!!Viele Grusse aus Rumanien!

Een geweldig produkt had ik eerder moeten hebben.

Vlotte levering en dat is altijd fijn als je wat heb gekocht. Goed product ook wat de prijs betreft.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS