Bin stets zufrieden

Bin mit diesem Händler stets zufrieden, ob bei der Bestellung, dem Versand, der Hilfestellung und auch der Qualität der Ware. Vielen Dank!

sofort geliefert perfekt

perfekt

Runde Sache!

Super schneller Versand und 1A Ware.

Sehr schnelle Lieferung

Ich war mit allem sehr zufrieden.

Topservice

Fijne zaak met mensen die er verstand van hebben.

Zoals altijd super service en persoonlijke aandacht…

Vandaag heb ik een kloofbijl van Fiskars gekocht. Zoals ik gewend ben, was de service en het advies weer prima. Er wordt altijd gekeken naar de persoonlijk wensen en advies gegeven wat het best bij mij persoonlijk zou passen. Niet het duurste product maar het best passende. Helemaal top en super.

Deskundige bediening

Goede ervaring met wolfswibkel

Snelle levering en duidelijke communicatie

Goede service Snelle levering Duidelijke omschrijving Duidelijk omtrent levering Goede communicatie

Schnellbund gute Qualität

Schnell und unkompliziert! Zuverlässig in der Abwicklung. Nicht mein erster Kauf und sicher nicht der letzte! Sehr zu empfehlen!

bestelling was met 1 uur al op te halen, wij wonen dichtbij.

Ik had een vuilwater pomp besteld die automatisch aan gaat. Die zou pas over een week binnen zijn. Krijg ik een uurtje later bericht dat de pomp er is. Dat was even een geluk. Wij komen er al langer daar wij ook de benzine boszaagmachine hebben gekocht. Service is prima.

prima bedrijf

Besteld en snel geleverd op het juiste tijdstip

Materiaal geleverd zoals besteld en op de afgesproken tijdstip.

snelle levering en fijne producten

Armytek wizard flashlight is fantastisch. stevig en geweldige lichtbundel

Site fiable,facile d'utilisation et avec des tarifs attractifs

Beaucoup de mail a propos du suivi de la commande

Very fast delivery. Thank you!

Alles prima in orde

Afspraak is afspraak

Primna eerste ervaring bij Wolfswnkel Groentechniek : duidelijke website, goed en handig bestellen via de website (gebruikersvriendelijk) en volgens afspraak op tijd afgeleverd, top !

Gewoon goed

Snelle levering , precies wat ik ervan verwacht

alles gepasst

sehr zufrieden

Super snelle levering

Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Snelle levering, goede artikelen voor de juiste prijs

Eigenlijk omschrijft de titel van de review de gehele ervaring. Goede artikelen voor een goede prijs en vlotte levering.

Middels duidelijke communicatie heb ik het juiste product tijdig ontvangen.

Het enige minpuntje dat ik kan aanmerken, is dat er tijdens de digitale afwikkeling een hapering ontstond. Dit kan net zo goed bij mijn verbinding hebben gelegen. Alles prima dus. De bijl die ik bestelde is van Fiskars. Dat is dus sowieso goed.

Prima geregeld.

Makkelijke en goede website. Fijn dat je op model en tekening kan zoeken naar juiste onderdeel. Verademing.

Goede service en verzending zoals opgegeven

Supersnel en accuraat

Binnen 1 dag geleverd.