Prima snelle service!

Alles bestens

Alles wie beschrieben.

perfecte service

Zelfs tijdens de drukke eindejaarsperiode een perfecte service.

Zeer goede service!

Zeer goede service in afhandeling en communicatie, boven verwachting snelle bezorging! Duidelijke side en prettig prijs-niveau met goeie aanbiedingen!

Es war super schnell geliefert worden

Ein sehr guter Service Immer wieder

Top kwaliteit en supersnelle levering

Het bestelproces was goed want hwt helpt je om het exact juiste zaagblad te vinden. Levering was supersnel en keurig verpakt. Was mijn eerste ervaring en ga hier vaker kopen!

Ersatzteil funktioniert sehr gut

Das Ersatzteil für die Kettensäge funktioniert sehr gut.

Uitstekende service!!

Tijdig en netjes afgeleverd. Product voldoet aan de verwachtingen!!

Alle benodigde materialen duidelijk en snel vindbaar

Handige site voor alle materialen EN onderdelen voor je materieel. Alls wordt snel en netjes geleverd.

nette prijs

Groot assortiment en snelle levering

Fijne winkel. We hebben online het nodige besteld. Omdat een onderdeel nog niet direct geleverd kon worden, hebben ze wat wel op voorraad was eerst geleverd. Een twee weken later kwam het andere deel.

Produkt einwandfrei, Verkaufsabwicklung incl. Versand perfekt!

Produkt einwandfrei, Verkaufsabwicklung incl. Versand perfekt!

Snel besteld, snel geleverd. Concurrerende prijs

pünkliche Lieferung, seht gute Qualität

kann ich nur weiterempfehlen.

Complete bestelling vlot en correct geleverd

Bestelling (5 artikelen) werd - óók in de eindejaars periode - snel en correct geleverd. Prima service.

Razendsnelle levering

Ondanks de drukke decembermaand, ontving ik het bestelde artikel al de volgende dag via PostNL. Dát noem ik nog eens service, chapeau!

Top materiaal en geweldige service!

Ik ben een Husqvarna fan. Bij Wolfswinkel vind ik dit topmateriaal steeds in stock en daarna snel in huis diep in de Belgische Ardennen waar ik dit materiaal het meeste nodig heb. Dikke merci Wolfswinkel Groentechniek CREW!

Es hat alles schnell und einfach funktioniert.

Die Mitarbeiter haben schnell und genau auf meine Fragen reagiert und es hat alles, auch die Lieferung, reibungslos funktioniert.

Goed, vlot en snel antwoord bij een vraag via het contactformulier

Vlotte afhandeling van het hele proces!

Duidelijke en correcte informatie, snelle verzending!

Top !!!

Ondanks de feestdagen, Super snel geleverd en ook netjes aangegeven wanneer het wordt bezorgd, echt super fijn!

Snelle en duidelijke service

Bestelproces en de levering gaat soepel en snel wat erg fijn is

Goed en snel geregeld

Mooie prijs, duidelijk overzicht. Afspraken worden nagekomen, bezorging was ondanks Kerst en Nieuwjaar keurig op tijd. Tijdens het bestelproces netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Top ervaring!

Super snel

Bestelde product werd super snel geleverd, en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

perfekt

Super Internetseite mit Detailzeichnungen um Ersatzteile zu finden. Schneller Versand

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS