Uitstekende service

Supersnel

Goede webshop en snelle levering

Prima service en contact

Goede ervaringen met wolfswinkel

Es ist der gut

Wen man was bestellt is es sehr schnell da aber was ich Schade finde das man auf eine imail was man schreibt keine Rückmeldung bekommt das ist sehr schade lg Julian Marterer

Alles bestens

Schnell und unkompliziert

Schneller und unkomplizierter Versand.

Duidelijke heldere website en snel besteltraject!

Snel een keuze kunnen maken in de opties in de webshop. Directe bevestiging en duidelijke track en trace.

Schnelle unkompliziert Bestellung und Zahlung

Erstes mal bei ihnen bestellt. Sehr preiswert.

Spot on!

The schematics with part numbers make the ordering process easy. (My 2nd transaction to date) Parts arrived bagged/ boxed with individually labeled part numbers. The schematics are also help with carrying out repairs, disassembly/ assembly. I'm replacing parts on a chain saw and 2 hedge trimmers.

Uitstekende indruk op mij gemaakt.

Husqvarna kettingzaag besteld in een aanbieding. Verzocht om een groter zaagblad + ketting te leveren i.p.v. de originele. Werden geen extra kosten voor berekend. Perfecte levering. Denk dat ik naar Hoenderloo ga verhuizen als ik met pensioen ga.

Uitgebreid assortiment

Goede service en klantvriendelijk

Goede service, zoals altijd. Anders was ik wel naar een andere dealer gegaan. Alleen bij mijn laaste aankoop miste ik de merchandise waar ik wel om gevraagd had :) Verder uitstekende service! Groeten Jan Adema

Kan niet beter !

Vakkundig en altijd correct.

zeer goed

fantastische servies

fantastisch

hele goede service,klantvriendelijk

Altijd goed geholpen

Geen vraag is te gek, je word hier altijd kundig geholpen

Vriedelijk behulpzaam kundig

Vriendelijk personeel behulpsaam kundig

Het product werd snel geleverd.

goede informatie, snelle levering

goede informatie, snelle en conforme levering

Online bestellen is heel soepel en snel verlopen

Gebruiksvriendelijke website en bestelling is heel erg snel geleverd. Je bent op de hoogte van elke stap in het bestel/verzendproces.

Goed geregeld.

Goed.

Schneller Versand und gut verpackt.

Keine Probleme, gute Beschreibung und gute Versandbestätigungen.

Snelle levering, en goede service, Had het bestelde product, volgende dag al binnen.

strong material Geleverd met instructions

Instructions zijn bij geleverd helpend naar de kraaien calls. En soorten kreeten. Goevening baard kunst maar na 2 dagen krijg ik al gehoor van kraaien te hooren

Wat een ervaring en een hoop kennis van alle producten. Eerlijk advies voor een goede prijs en kwaliteit verhouding.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS