Goede service en snelle verzending.

Goede service en snelle verzending.

Tolle schnelle Lieferung

War super Service

Husqvarna Freischneider Ersatzteile

Alles super geklappt gerne wieder.

Juiste bestelling en snel geleverd. Top.

Sehr gute Auswahl an Ersatzteilen und gute Qualität und Preise

Goede producten , uitmuntend assortiment

Goede ervaring, zeer behulpzame medewerkers. Aanrader voor tuin gereedschap van groot tot klein!

Altijd goed geholpen

Bijzonder goede webshop. Enorme voorraad. Altijd goed geholpen!

tres satisfaite de ma commande

colis arrivé bien emballé et dans les délais annoncés . je recommande ce site très sérieux

Uitstekend advies robotmaaier

Er is goed geluisterd naar de wensen en uitvoerig gekeken naar de mogelijkheden. De betrokken adviseur beschikt duidelijk over veel en deskundige ervaring. Zeer tevreden met de aangeschafte Husqvarna.

Osight S Red Dot

Habe das Osight S zu einem spitzen Preis bei diesem Händler bestellt. Blitz Versand! Ich bin mit allem sehr zufrieden und kann den Shop zu 100% weiterempfehlen. Vielen Dank!

alles bestens gelaufen, gerne wieder, super Auswahl auch bei älteren Modellen

super Auswahl auch bei älteren Modellen, sehr zu empfehlen!!

Gute Suchfunktion und einfacher Bestellvorgang

Mein benötigtes Ersatzteil für einen Rasenmäher war nur hier zu finden. Sehr gute Suchfunktion mittels Explosionszeichnung. Der Bestellvorgang war sehr einfach und nach einer akzeptablen Lieferzeit kamen die Teile an. Sehr gut fand ich die Möglichkeit der Auswahl "alles in einer Lieferung versenden"

Gewoon helemaal goed

Je weet precies waar je aan toe bent. Bestelling plaatsen en je wordt vanuit daar ook perfect op hoogte gehouden over status levering. Ook levering per GLS goed, handig met de "live" track&trace

Problemlose Hilfe

Die gesuchten Ersatzteile konnte ich sehr gut finden! Und schnelle Lieferung!!

Parfait! Rien à dire excepté le prix d'un article.

Parfait! Toutes les pièces de rechange d'une tondeuse essence Wolf assez ancienne sont arrivées en 5Jours(NL=>BE). J'ai retiré une étoile pour le prix d'un coude de la marque BRIGGS & STRATTON pas bon marché selon moi. Merci pour le service rapide.

Nette en vlotte afhandeling

Bestelling werd vlot afgeleverd. Een onderdeel was niet voorradig maar werd een week later gratis nagezonden.

Goed en overzichtelijk

Duidelijk en goede webshop. Goede product omschrijving per artikel.

Binnen 3 dagen binnen

Alles Super

Ware kam schnell geliefert und vollständig an.

Bin absolut zufrieden.

Die Ware kam wie bestellt, der Preis war angemessen und die Lieferung erfolgte schnell.

Sehr gut

Sehr gut

Très bien

Je conseille , commande rapide

Uitstekende service

Prima service met uitstekende monteur, die vriendelijk en vakgericht de problemen oplossen, tegen een redelijk tarief.

R A S ; T B .

Je n'est encore pas reçu ma commande , mais pour l'instant je n'ai rien a dire : patience !!!,

alles prima! Ondanks de drukte toch een snelle levering

prima!

13 Krimweg A