Fijn geholpen in de winkel.

Mooie winkel. Goede webshop. Kundig personeel.

Prima zaak ,met zeer kundig personeel.

Vakkundige uitleg gehad van zeer vriendelijk personeel. Werkplaats had de 2e hands zaag snel klaar voor gebruik. Prijs-product verhouding oké.

Ruim assortiment, goede prijzen en super snelle levering!

Zeer snelle verzending

Uitstekend!!!

Besteld en volgende dag in huis! Top!

Als je gaat bestellen, ontvang je de zekerheid dat het klopt.

De groene doos is een cadeautje ook al heb je het zelf besteld. Want je weet wat er in zit klopt.

Uitstekende service met snelle levering incl track en trace

Prima product weer tegen een goede marktprijs.

Perfect!

Perfect! Goede service.. nette mensen! Was wat kapot, word direct geregeld! Netjes! Zou er direct weer wat bestellen.

Snelle levering, en kwaliteit

Al meerdere bestellingen gedaan bij Wolfswinkel met volle tevredenheid.

Volledig correcte afhandeling van mijn bestelling

Een aanrader.

Prima, gls heeft wel wat moeite om het adres in het bos te vinden

Altijd goed iedere bestelling weer

Duidelijke info Zeer snelle levering En problemen worden snel opgelost

Gerne wieder

Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon een duidelijke web- winkel, normale prijzen en snel verstuurd. Gewoon no nonsens.

snelle en vlotte service

Ik bestel al verschillende jaren bij Wolfswinkel. Ze zijn steeds correct met de bestellingen, goed qua prijs, hebben een snelle levertijd die trouwens bij alle producten op de site staat aangegeven. Mocht het zijn dat dingen iets later toekomen, dan krijg je steeds een melding hiervan in je mailbox.

Goede service en steeds goed bereikbaar

Correcte bezorging en steeds ruim op tijd. Bij problemen altijd contacteerbaar. Een vlotte service

Snelle service plus meedenken

Had een fout artikel besteld. Werd gezien en gecorrigeerd. Prima

Professioneel bedrijf in bos en tuinbouw met speciale gereedschappen.

Ik kan dit bedrijf sterk aanbevelen, de reden hiervoor is dat ze een breed assortiment aan bos en tuinbouw gereedschappen verkopen. Met name verkopen ze ook bijzondere handigheidjes wat zeker niet elk bos en tuinbouwbedrijf verkoopt. bestellen en leveren gaat altijd goed en bij vragen heb je snel antwoord. Ik denk dat ik inmiddels al mijn 6de bestelling heb gedaan bij Wolfswinkel. En dat is niet voor niks.

Zoals omschreven alles zoals het hoort

Ik kon op de website goed vinden wat ik nodig had. Alles prima ontvangen. Jammer dat er 2 zendingen voor nodig waren.

Helemaal prima

Ik heb een aantal dagen moeten wachten voordat mijn pakket verzonden kon worden, maar hierover was ik vooraf geïnformeerd. Verder verliep de levering gewoon soepel en prima.

Gardena 50 mètres / 15 mm

Top !! Service, communication, livraison et prix !!! A recommander .

Sehr gute Performance

Habe die gewünschte Gränsfors Axt sehr schnell erhalten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne service, denken goed mee met de klant

Ik werd in de winkel fijn geholpen, namen ruim de tijd en denken mee met wat je wil en waar je het gereedschap voor gebruikt

Gewoon helemaal perfect

Prima service aangegeven wanneer iets verzonden word normale prijs en de kwaliteit is top

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS