Snelste levering ooit!

Gemakkelijk bestellen geen *****e verzendkosten en ontzettend snel en goed verpakt geleverd.

was heel erg snel, en heel erg goed!

we hebben goede ervaring, bestellen ging heel snel en bezorgen nog sneller!

Proper , netjes verpakt en tijdig geleverd een plezier om bij jullie te bestellen

Zo zou elke website moeten werken, correct. Het zou eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn.

Direct geleverd zonder gedoe

Prima service. Lekker overzichtelijk

Netjes binnen de tijd geleverd en ingepakt

Wij hadden wat besteld en het werd binnen de gestelde termijn netjes ingepakt bezorgd.

goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle en goedwerkende onlineshop met een snelle levering en enigszins overmatige berichtgeving over de stand van de transactie.

Zeer snelle levering product voor een goede prijs

Heel veel keuze

Klantgerichtheid een 10

Product was kapot aangekomen, dit werd direct opgelost.

Fijne communicatie

Telefoniste communiceert op een prettige manier!

Wat hebben deze mensen ongelofelijk veel productkennis!

Op zoek naar een echt goede zaklamp raak je al heel gauw de weg kwijt. Met het advies van Wolfswinkel ben ik uitgekomen op een Olight seeker 3. Deze lamp maakt alle beloftes waar!

Zeer vlug en correct.

Probleem goed opgelost

Ook al zat er een al bekende vertraging op de levering, het is toch nog mooi opgelost dat ik voor mijn examen het bestelde product binnen kreeg.

snel en goed

zegt het voort!

Snelle levering, correcte prijs

Eerste ervaring met die site. De toebehoren die ik zocht was beschikbaar en voor een normale prijs, wat zeker niet overal het geval is. De toegepaste verzendkosten zijn ook volledig correct, ook voor de leveringen in België. Aanrader dus.

Zeer tevreden met mijn bestelling en zeker van de snelle service ! Kraad het zeker aan ....

Zeer netjes.

Gemakkelijke site, bestelprocedure helder, een grootte plus keuze van vervoerder. Levering snel! Netjes verpakt inclusief bon. Goed per mail op de hoogte gehouden van het gehele proces.

Super snel bezorgd.

Netjes verpakt . Snelle levering

Producten waren lang niet leverbaar. Wolfswinkel had er ineens 4 op voorraad. Snel maar 2 besteld. Producten waren ‘s avonds sl meteen aangemeld bij PostNL. Top

vlotte vlekkeloze levering

Helemaal Tevreden

Snelle levering, nette prijs

Alles was goed in orde

Zo houden. Alles OK

Goed, correct en snel

Juiste omschrijving, eerlijke prijs en een snelle afhandeling

een uitstekende ervaring

Snelle en degelijke service aan democratische prijs !

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS