Snel en netjes geleverd

top 100 puntjes

top

Overzichtelijk kwaliteit service

Bijlenset voor mijn man gehaald. Snel geleverd, goede kwaliteit.

perfecte aflevering van bestelde onderdelen

Snel, correct en kloppend.

Goed geregeld

Goede service top geregeld

Slechtste online winkelervaring tot nu toe! Goederen nooit ontvangen - wacht nog steeds op mijn geld

Op 27/04/2022 een grasmaaier besteld met verzending naar Frankrijk. Geen geldige tracking # verzonden. Paypal zaak geopend en nog steeds geen antwoord van de leverancier op 17/06/2022. Negeert al mijn e-mails en reageert niet bij het bellen. VERMIJD Wolfswinkel Groentechniek TEN ALLE KOSTEN!

• Would you recommend us? No

Goede service, snelle levering

Nieuwe accu voor maairobot besteld, volgende dag in huis, geen imitatie spul, toch een nette prijs

Super service

Eigenlijk altijd een goede ervaring gehad met aankopen bij Wolfswinkel. Snelle levering en ook bij een vraag een goed en duidelijk antwoord per mail of telefonisch. Fijn dat alle tekeningen van oa husqvarna beschikbaar zijn en met één klik zijn te bestellen. Echte professionals met een hart voor tuinmachines en de klant / eindgebruiker. Ga zo door!

Snel, correct, prima info loop. Extra

Net iets beter dan wat we als klant verwachten. Top

ook de deel leveringen zijn goed verzorgd.

Snelle levering,mooie producten

Snel mijn kado in huis, prima!!

Uitgebreid aanbod en snelle levering

Onderdelen van een grasmaaier uit 2013 op voorraad en binnen twee dagen geleverd. Duidelijke site om juiste onderdeel te selecteren.

Zondermeer uitstekend !

Voor mij de eerste keer besteld bij Wolfswinkel en mijn ervaring; uitstekend, goed product, goed verpakt, prima prijs en snelle verzending.........meer kan je niet wensen, toch?

Snelle service, na 2 dagen kwam de bestelling al in België aan. Het was een product dat in de meeste Nederlandse en Belgische webshops uitverkocht was. Eerlijke prijs.

zeer snelle en correcte service!

Zowel mijn wisselstukje van Gardena als mijn infovraag omtrent Husqvarna werden zeer snel en vriendelijk behandeld!

Geachte De bestelling die ik gedaan heb is zeer vlot verlopen, gemakkelijke site om het onderdeel te vinden en een zeer vlugge levering met de nodige informatie betreffende destand van zaken over het bestelde item.

Goede prijs en snelle levering

Het door mij gekochte artikel was gunstig geprijsd en ook de verzendkosten waren redelijk in vergelijking van andere leveranciers. In totaal zaten er twee dagen tussen de bestelling en de feitelijke bezorging wat ook heel prettig is. Kortom aanbevelingswaardig.

Voldoet aan de verwachting

Snelle levering!

Duidelijke website, snelle levering, goede berichtgeving

Gemakkelijk besteld en snel geleverd met duidelijke communicatie

Zie hierboven

Goede service en duidelijkheid over levering

Een deel van mijn bestelling was niet meteen voorradig maar ik werd steeds duidelijk op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en uiteindelijk keurig gebeld wanneer het zou komen. Een service waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!

Zeer tevreden over het moeilijk te vinden artikel Ok

Nette snelle service

Hier een grasmaaier gekocht

héél goed

Onderdeel van een grasmachine was op voorraad en meteen verzonden en bezorgd. Netjes verpakt en factuur erbij. Bovendien was het onderdeel ook nog afgeprijsd. Een tien zou ook verdiend zijn maar er moet iets te wensen overblijven, daarom geef ik een 9,5 :)

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS