Uitstekende ervaring

Het hele bestelproces bij Wolfswinkel Groentechniek ademt precisie en zorgvuldigheid. Ik ben bovengemiddeld goed op de hoogte gehouden van de status van het proces d.m.v. e-mails die er erg netjes en verzorgd uitzien en bovendien de juiste informatie bevatten. De door mij bestelde producten zijn bovengemiddeld netjes verpakt en zijn snel bezorgd. Zelden ben ik zo tevreden geweest over een bestelling.

zag er goed en netjes uit

op tijd geleverd en goed verpakt

Ik ben heel tevreden over de service

Ik had tijdens het weekend een paar wandelschoenen en schoenveters besteld. De volgende dag begon ik te twijfelen aan de maat van de schoenveters en kwam ik effectief tot de vaststelling dat ze te lang waren voor de bestelde schoenen. Ik heb dan een email gestuurd om te vragen de veters niet op te sturen zodat dit nog gezien zou worden voor het pak verstuurd zou worden. Toen ik geen reactie kreeg op de email, heb ik maandag voormiddag ook nog gebeld. De dame bij de klantendienst kon gemakkelijk bereikt worden en op die manier kon vermeden worden dat ik de veters onnodig verstuurd zouden worden. Binnen enkele dagen ontving ik de schoenen, en de terugbetaling van de veters.

Goede prijs, snelle levering

Goed prijs en snelle levering van een product dat lang niet overal te koop is.

Top Händler

Es ist alles vorrätig zu echt guten Preisen. Lieferzeit ist auch ok. Immer wieder!

super tevreden

bestelling geplaatst, netjes opgevolgd en op het juiste adres geleverd.

Super service

Heel vriendelijk en deskundig telefonisch advies gehad en mijn bestelling zeer snel thuisbezorgd gekregen.

Keurig en snelle levering

Makkelijk te bestellen onderdeel aanklikken en bestellen maar super

Erg goed

Goeie ervaring

prima product en perfect afgeleverd

het was de eerste keer dat ik bij Wolfswinkel kocht en bevalt heel goed.

Vandaag besteld en de volgende dag geleverd.

Snelle levering volgens plan

Snelle correcte levering op binnen vermelde tijdspanne

Goede prijs en snel binnen

Zelfs met verzendkosten is deze winkel goedkoper dan letterlijk elke winkel/webshop. En het was de volgende dag al binnen. Super

Geen spullen gekregen, geen reactie op mijn mails

Order 22211236 niet uitgeleverd, geen update gekregen en geen reactie gekregen op mijn mails aan klantenservice. Het is jammer dat ik geen beoordeling onder 0 kan geven.

Snelle levering, prima klantenservice!

Een vergissing is menselijk. Per abuis een verkeerd artikel geleverd gekregen. Na een telefoontje het juiste artikel de volgende dag geleverd gekregen! Grote klasse!

Heel tevreden

Tevreden , vlugge levering

Oke

Top service: juiste prijs en snelle service

Overzichtelijke website waar je snel het juiste onderdeel terugvindt. . Je vervangt enkel je defecte onderdeel en bespaart je zo de kost van een nieuw toestel. Door de snelle service kan je snel je defecte toestel herstellen en hoef je niet uit te kijken naar (tijdelijke) alternatieven.

Heel betrouwbaar

Goed snel

Fijne winkel voor hobby bosbouwwerk, goede service en assortiment

Een elektrische Husqvarna kettingzaag besteld, levertijd bleek wat langer dan verwacht. Maar oke geen probleem want we leven in een rare tijd waarin levertijden niet meer zo zeker zijn. Toch was de zaag 2 weken eerder beschikbaar dan aanvankelijk ingeschat. Dus een prettige verassing!

Makkelijk bestellen en prettige correcte afhandeling bestelling!

Makkelijk bestellen, je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en bovendien was de aankoopprijs concurrerend.

zeer goed

een snelle verzending van de bestelling evenals regelmatige info verkregen over de status van de bestelling .

Kompetente Firma

Schnelle Lieferung Danke

Prima afhandeling van bestelling

Mijn bestelling is keurig op tijd en goed verpakt afgeleverd.

Ondanks leveringsproblemen de robot snel in huis gekregen

Snelle service. Bedankt hiervoor

13 Krimweg A