Deskundig advies en prima service.

Goed advies ontvangen over de aanschaf van een nieuwe grasmaaier. Prettig geholpen, uitstekende service en zeer snelle levering.

snel

snel en correct

Bestelling wordt niet geleverd. Winkel reageert niet op e-mails.

Helaas is een deel van mijn bestelling niet geleverd. Op 6 maart plaatste ik een bestelling. Tot op heden (24 april) is een deel niet geleverd terwijl op de website stond dat alles voorradig was. Ook op twee verstuurde e-mails met de vraag naar de status, heb ik geen antwoord op ontvangen.

ongeloofelijk vlugge levering. Met dank en vriendelijke groeten,

ongeloofelijk vlugge levering. Met dank en vriendelijke groeten,

Topservice

Maaimotortje besteld voor m’n husqvarna automower want was worteldoek ingedraaid en geblokkeerd. Ondanks de vermelde lange wachttijden mijn bestelling twee dagen later thuis geleverd. Machientje rijdt weer lekker!

Dit is wat de klant van een webshop verwacht

Duidelijke productomschrijving, juiste indicatie voor welke type nrs mijn item geschikt is, scherpe prijs, duidelijke mail-communicatie en snelle levering… wat wil je nog meer!

Uitstekend!

prima service

Een foutje binnen de 24 u zo rechtgezet... Super.

Schnelle Lieferung, Preis moderat, Abwicklung grundsätzlich in Ordnung, kleine unnötige Mängel

Beschreibung des Club Hammer M sollte genauer sein. Falsch ist 1,5kg, Korrekt 1,4kg (3Lb). Die Verpackung der Ware ist zu dünn. Der Karton war am Boden an 2 Stellen aufgerissen. Das Gewicht des Kindling Cracker ist ja beträchtlich, weil aus Gusseisen. Das Gewicht ist in der Beschreibung auch nicht angeführt. Der Hammer wurde ohne Dämmmaterial einfach hineingelegt und schlug beim Transport gegen den Kindling. Das ist nicht notwendig. Also ein Überkarton sollte zum Mindestqualitätsstandard gehören. Also genauere Beschreibung der Artikel, besseres Dämmmaterial in der Box und ein fester Überkarton sollte im Preis enthalten sein.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering. Artikel zoals verwacht. Goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Vriendelijk stem, foute bestelling omgezet en prijs behouden

Vriendelijk geholpen met begrip voor mijn foute bestelling, en meteen omgezet tot voor mijn juiste bestelling. Dankjewel super blij mee.

Snel en goed.

Snel en goed

Kwaliteit voor de laagste prijs en ook nog eens snelbgeleverd

super kwaliteit

snel en veilig, jij bent de beste ga zo door !

Duidelijke informatie over onze bestelling

Door track en trace goed overzicht over de bezorging van onze bestelling. Het product voldeed aan onze verwachtingen.

Vlug verstuurd met tracking nr

Vlug verstuurd met tracking nr

Snelle bezorging

Snel, efficient en degelijk

Snel, efficient en degelijk

Alles Bestens, gerne wieder..

Alles Bestens, gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer snelle en adequate levering

Goede site om onderdelen te bestellen via explosietekening vangen bosmaaier.

Top gedaan.

Site makkelijk te vinden , en snelle levering ,sjapoo

Precies wat ik zocht

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Schneller Versand, gute Ware zu sehr gutem Preis

Hochwertiges Weidezaunband zu einem sehr guten Preis, schneller Versand, transparente Infos zum Bestellstatus. Danke!

Goed bereikbaar.

Goed bereikbaar. Geen wachttijden bij telefonisch contact. Personeel heeft aandacht voor je vraag of probleem, geeft telefonisch of via mail snel een antwoord.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS