Goede voorraad, Snelle levering, goed verpakt en producten zoals omschreven

Mijn onderhoudsonderdelen voor grasmaai-robot heb ik bij Wolfswinkel besteld. De onderdelen waren zoals omschreven, origineel van de fabrikant. Snelle en duidelijke levering. Alles in orde.

correcte levering en een zeer goede prijs

positief

alerte reacties

De leverancier had het product niet afgeleverd dus wij niets ontvangen. Na een paar telefoontjes hadden wij het met 2 dagen al thuis. Kunnen we aan de slag, dank je wel telefoniste van Wolfswinkel.

Gewoon goed

Besteld en volgens afspraak keurig bezorgd ..

Topservice en snelle levering

Snelle levering van specialistische zaken rondom verzorging van outdoormateriaal.

Topservice

Duidelijke omschrijving, eerlijke prijs

We hebben een tuinslang van 100meter besteld. Op internet werd ik overspoeld door soorten tuinslang, verschillende diktes, etc. Bij Wolfswinkel was het gewoon duidelijk, deze tuinslang kon ik aansluiten op onze andere tuinslang. Vergeleken met andere winkels is de prijs ook gunstig. Slang kwam snel binnen en ziet er uit van goede kwaliteit. Top dus!

Goed product voor goede prijs, bezorging kon sneller

Mooie bijl gekocht als cadeau, deze kwam helaas een dag te laat binnen. Donderdag besteld en zaterdag geleverd, maar verder niks te klagen.

super snel afgeleverd, binnen 24 uur, artikel perfect.

perfect

GOEDE SERVICE EN SNEL BEZORGD

GOED TEVREDEN

Heel tevreden.

Mooie schoenen, voor een nette prijs en snel geleverd.

snel, en accuraat

snel, en accuraat

Keurig geregeld allemaal.

De levertijd staat goed bij het product zodat je weet wanneer iets ongeveer geregeld gaat worden. Mails met levering en afhandeling zijn duidelijk Telefonisch contact was ook keurig.

snelle bezorging

na lang zoeken dit item gevonden op uw website direct besteld en na twee dagen al geleverd

****mers?

We ordered a part and paid. They were not sent. They are not responding to this email. ****mers? Order 22165001

• Would you recommend us? No

snel en duidelijk

Prima zaak !!

Producten naar wens en vlotte verzending

Beide producten die ik besteld heb in goede staat ontvangen. De producten waren als verwacht en netjes verpakt.

Meindl wandelschoenen besteld. Goedkoper dan elders en in mijn maat. Binnen 2 dagen ontvangen.

Stipt, voordelig en correct...

Ook telefonisch contact met deze zaak verliep vlot en correct.

Snelle en correcte levering. Daarnaast, niet onbelangrijk, de goedkoopste leverancier van wondafdekmiddel voor bomen

In orde

Levering conform de bestelling, wel in etappes maar dat is overmacht deze tijd.

Snel geleverd geen problemen

Grandfors bruk 415 wildlife hatchet, mooie handige bijl, ligt lekker in de hand. Prima voor klein werk, en goed scherp.

Prima Ware zu einem fairen Preis superschnell geliefert - wir sagen Danke!!!

Die Firma bietet erstklassige Produkte zu einem fairen Preis an und liefert superschnell - montags bestellt und mittwochs geliefert. Und das alles, wo andere Händler lieferunfähig sind. Wir können diese Firma wärmstens empfehlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel, helder en betaalbaar!

Snel, helder en betaalbaar!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS