Toppie

Prijs oké snelle bezorging kwaliteit

Betrouwbaar

Snelle levering duidelijke communicatie

Snel geleverd en netjes verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt

excellent!

Nice shop. Professional attitude and generous people: they include int order a nice gift. Webshop to remember for the future!

Supersnelle service en goede prijs.

Artikel was de volgende dag binnen. Het hele internet afgezocht of dit echt de goedkoopste variant was en dat was inderdaad zo. Top service dus!

Geen enkele opmerking. Beste prijs beschikbaar

Goed geregeld

Goede service en snelle levering

Na 3 weken nog steeds niet alles in huis

Voorraad info op website blijkt niet te kloppen. Communicatie is zeer slecht. Na 3 weken heb ik nog steeds niet alles ontvangen wat ik besteld had, ook al zou alles binnen 5 dagen verzonden worden. Geen antwoord op mijn email over het ontbrekend artikel

Zeer professioneel.

Vanaf de bestelling tot aan de aflevering werd ik zeer correct geïnformeerd. Knap hoe dit op zo een korte tijd kan gerealiseerd worden!!

Mooie prijzen, snelle verzending

Ik ben heel tevreden. Ik heb een Gardena set gekocht, welke bij jullie heel mooi geprijst is. Heel snel verzonden! Een aanrader…

vlot verlopen

bestelling geplaatst , vlug bericht over levertijd en ook vlug geleverd en het bestelde van de kwaliteit die ik verwachte , TOP

3 maand wacht tijd mar toch in stock

Ik moest 3 maand wachten voor de helft van mijn bestelling terwijl op de site blijf staan x-aantal dagen levering / in stock. Daarom niet tevreden maar toch de enige site die die bapaald onderdeel kon leveren. Alles werd correct gelevered uiteindelijk maar verdient geen hoge score.

Snelle levering!

Prettig, duidelijk en snel! Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Top!

Goede service, snelle verzending

Leuke aanbieding, goede prijs. Hier kom ik graag terug.

Mooie producten

Makkelijke site en de beste prijs voor de gekochte producten (hout kloof apparaat en kloofmes). Binnen enkele dagen correct geleverd.

Snelle bezorging.

snel besteld ,snel geleverd

snel besteld ,snel geleverd

Snelle en correcte levering

Uitstekende service

Ik vond op de website heel snel wat ik zocht en ik heb het de volgende dag al ontvangen.

Zeer vlot

Goede communicatie via mail, vlotte bezorging

Snelle levering en mooi verpakt

Extra grote bladhark besteld die binnen 10 dagen geleverd zou worden. Het was echter al na 2 dagen en mooi verpakt. Super!

Zoals verwacht!

Makkelijke site en snel leveren!

Neutraal

Ik heb een veiligheidsleesbril gekocht. In principe tevreden over de bestelling en levertijd maar wat ik niet leuk vindt is dat de verpakking open was. Heeft iemand de bril opgehad? Is het gebruikt en retour genomen? Zag er wel nieuw uit, geen krassen ofzo maar toch toch toch..... verpakking open is niet leuk.

Makkelijke, en goed begrijpbare website; met een zeer snelle levering, zelfs naar het buitenland.

snel en goed

goed product