Bestelling geplaatst, mail ontvangen, 2 dagen later product geleverd. Helemaal zoals het hoort. Dik in orde!

Kan niet beter: snel en dik in orde

Positief over ganse lijn

heel goed

Wat besteld is op tijd en correct geleverd door GLS

Mooi assortiment, professionele kwaliteit

Vriendelijke behulpzmen mensen in de winkel

Uitstekend...

Doen wat ze beloven op hun webshop, geven goede uodates inzake m8jn bestelling....

Zeer snelle en correcte service

Geweldige service

Binnen 2 dagen het bestelde in huis en het goede onderdeel.

Als het op voorraad is is vandaag besteld morgen in huis

Zeer snelle service en hele vlugge levering kon zaterdag meteen de zaagklus doen heb een tevreden klant erbij en ik ga zeker binne hele korte tijd weer bestellen raad iedereen het aan om bij deze firma te bestellen

Snel en goed geregeld en een prima prijs!

De laagste prijs die ik kon vinden, snelle verzending en prima communicatie gedurence het proces!

Supersnelle levering ondanks op het moment van bestellen deels niet op voorraad.

efficient

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Correcte levering!

Correcte levering en afhandeling administratie.

Snelle levering en goede service

Snelle levering van de grote maat schoenen die ik gelijk nodig had. Er werd meegewerkt en meegedacht. Ga zo door!

SUPER RAPIDE

ET CONFORME A LA COMMANDE

Fijne aankoop ervaring

Het bestelde product had een vertraagde levering en hierover werd duidelijk gecommuniceerd. Ik kreeg ook de optie om de bestelling nog te annuleren op dat moment. Uiteindelijk kwam het product eerder dan verwacht en werd het netjes op het aangepaste afleveradres bezorgd.

vlugge enjuiste levering

vlugge en correcte levering

Overzichtelijk, snelle service en niet duur!

Helemaal top.

Snelle service en uitstekende levering, duidelijk- en overzichtelijkheid

Ongelofelijk snelle service/levering (binnen 24uur). Overzichtelijke website en duidelijke communicatie. van bestelling tot aan en zelfs na levering bestelde goederen. Top!

Snelle levering ,

Snelle levering ,goed product en prima op de hoogte gehouden over de inflatie over me bestelling

Snelle levering, goed verpakt, zou hier zo weer bestellen

Top !!!!

Kan niet beter en sneller!!! Top

Mooi en slimme klover.

Een kindling klover gekocht. Mooi om aanmaak houtjes te maken en om kleine blokken te kloven. Veilig, robuust, goed afgewerkt en makkelijk vast te zetten op hakblok. De levering was snel en het product was goed verpakt. Een gebruiksaanwijzing ontbreekt, maar plaatjes zeggen genoeg. Ben er blij mee.

Geweldig!

Zeeer vlotte service en netjes verpakt. Bestelproces verliep erg soepel.

Snelle en correcte levering

Direct bevestiging geeft vertrouwen.

Doordat ik gelijk een bevestiging heb gekregen van mijn aankoop en direct informatie heb gekregen wat de volgende acties zijn, geeft mij vertrouwen in de levering.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS