stipte en correcte service !

de eerste maal dat ik bestelde is super vlot verlopen ! Aanrader voor vrienden en familie !

Prachtige producten en een geweldige klantenservice.

zeer goed , correct

Goede site , correcte prijzen , gemakkelijke betaling , op tijd geleverd

Levering is heel goed verlopen, je kan het product mooi volgen tot aflevering! Dikke duim aan Wolfswinkel.

Makkelijk besteld en snel geleverd

3M Peltor vervangingsoorschelpen voor mn sporttac besteld. Dit ging makkelijk en de volgende dag in huis.

Geweldig winkel

Zeer goed en professioneel geholpen , zeer vakkundig personeel Echt een aanrader voor alles op gebied van tuin en bosbouw ,berg beklimmen enz Gewoon te veel om op te noemen !!!!!!

Goede service snelle levering top

Sur et rapide

Bravo, claire, rapide et sérieux

snelle en fijne afhandeling van het personeel.

idem als boven.

heel goed

mijn bestelling heel vlot verlopen

In verband met vakantie waren we bezorgd over de leveringstermijn maar met een belletje waren we gegarandeerd dat alles voor ons persoonlijk in de gaten werdt gehouden en wij konden annuleren als de bestelling niet op te jd geleverd zou worden.

Rapide

Very nice service Many thanks

Goed bedrijf

Na telefonisch contact mbt info over wandelschoenen, erg goed geholpen. Schoenen zijn snel ontvangen en bevallen uitstekend!

Super snel geleverd....beste prijs en nog extra de hamer !

Snel, goede prijs/kwaliteit, professioneel

Duidelijke site, duidelijke specificaties, goed assortiment en de beste prijs. Snel verzonden. Ook bijpassende accessoires (grasopvangbak bij mijn grasmaaier) makkelijk te vinden. Mijn gras ligt er weer perfect bij!

In orde

Gewoon goed

Verwachting overtroffen!

Een supersnelle en correcte afwikkeling van een online bestelling is niet de standaard. Dat weet ik uit ervaring. Maar via Wolfswinkel Groentechniek kreeg ik nog een keer de bevestiging van 'zoals het hoort'! Snelle levering en prima informatie voorziening tijdens het bestelproces!

Goede artikel direct geleverd

Artikel snel te vinden op de website, makkelijk te bestellen en is conform opgave van de leverancier op tijd geleverd.

Vlotte bestelling , levering en communicatie

Precies wat ik moest hebben.

Duidelijke site, snelle levering

Prima ervaring met aankoop, vergeleken met andere aanbieders goed geprijsd

Snelheid accuraat

Impressionnant d'efficacité. Impressive efficiency professional

Impressive efficiency professional. Indrukwekkende efficiëntieprofessional. L'un des meilleurs marchands dans le domaine de la motoculture d'Europe sans aucun doute.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS